Zelf fruit water maken - 4 lekkere recepten

Zelf fruit water maken - 4 lekkere recepten

Fruit water maak je heel makkelijk zelf! Check snel de beste combinaties!

Hoe maak je zelf fruitwater? Dat is ontzettend simpel en ook nog eens heerlijk voor de zomer en je kunt de lekkerste combinaties maken! 

Zelf fruit water maken - zo doe je dat

Fruitwater zelf maken is heel simpel. Je pakt een glas water en doet hier fruit in wat jij lekker vindt. Natuurlijk moet je wel weten welke combinaties lekker zijn! Zo kun je bijvoorbeeld munt heel goed mixen met limoen en is sinaassappel en bosbessen ook een goeie combi. 

4 X zelf Fruit water maken 

1. Kiwi

Kiwi met kokoswater is ook een hele goeie combinatie en ook nog eens ontzettend gezond! Nog niet overtuigd? Lees dan ons artikel over kokoswater en waarom jij dit moet drinken!

2. Framboos

Water met framboos. Een combinatie die niet direct voor de hand ligt, maar wel lekker én gezond is. En het ziet er ook nog eens leuk uit, omdat framboos bovenaan jouw bottle blijft hangen.

Je kunt ook nog aardbei toevoegen, voor dé perfecte combinatie!

4. Bosbessen 

Deze kleine besjes doen verrassend veel goeds met jou! Doe de bosbessen in water en meng dit met een schijfje citroen en een takje rozemarijn.

4. Sinaasappel

Je kunt de dag beginnen met een glaasje versgeperste sinaasappelsap, maar je kunt je dag ook beginnen met water met sinaasappel. Met komkommer en framboos erbij kun je het drankje helmaal perfect maken. 

Rosalyn van Houwelingen

Door

19 augustus 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!