De verborgen geheimen van Azië

De verborgen geheimen van Azië

Waarom jij een keer naar Azië moet afreizen!

Azië is een continent dat uit heel veel diversiteit bestaat. Kom je in China, dan zie je een economische grootmacht en ook India timmert flink aan de weg. Maar ben je in Thailand, dan word je bedolven onder de toeristen en stuit je sowieso op een aantal Nederlanders. Trek je door naar Sri Lanka, dan kun je genieten van de bizar mooie natuur. 

Maar er is nog veel meer te ontdekken in dit continent waar je drijvende markten hebt, mensen nog in tipi-tenten wonen, olifanten tegen het lijf kunt lopen, vrouwen een witte huid nog zien als een schoonheidsideaal én waar voornamelijk mensen nog met hun handen werken.

Wil jij graag afreizen naar Azië? Dan kun je op de site van Azie-Expert alles vinden over dit prachtige continent.

Waarom Azië zo mooi is

Tijdens mijn speurtocht naar het mooie Azië kwam ik de prachtigste foto’s tegen, die ik graag met jullie deel. Daarom een kleine greep uit het inspirerende continent met al haar diversiteit.

Thailand

Myanmar

India

Sri Lanka

Laos

China

Waarom op vakantie naar Azië

Bovenstaande foto's kunnen niet anders dan jou overtuigd hebben! Het leuke aan Azië is, dat het een enorm veelzijdig continent is. Heb je zin in een backpack vakantie? Dan is Thailand echt iets voor jou! Maar wil je graag naar een plek afreizen, wat nog niet heel erg bekend is, dan raad ik persoonlijk Myanmar of de Filipijnen aan.

Op de website van Azie-expert kun je ontzettend veel vinden over dit continent. Ook hebben zij uitgezocht waar jij het goedkoopst kunt vliegen.

Happy Holidays! 

 

Rosalyn van Houwelingen

Door

31 augustus 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!