Je eigen spa - Creëer dit met natuurlijke producten!

Je eigen spa - Creëer dit met natuurlijke producten!

Je zult je verbazen hoeveel producten je kunt gebruiken die je al in de kast hebt liggen.

Een dagje naar de spa klinkt echt als muziek in mijn oren. Enig minpunt, mijn portemonnee zal er een stuk minder blij mee zijn. Een spa behandeling is nou eenmaal best prijzig. Heb je toch zin in een spa behandeling? Creëer dan thuis je eigen spa!

Je eigen spa 

Het liefst ga ik iedere dag in bad. Heerlijk dobberen met een glaasje wijn in mijn hand en de kaarsjes aan. Dit is echt een moment voor jezelf waarbij je merkt dat je helemaal tot rust komt.

Als je rozenwater en kokosmelk met elkaar mengt heb je een lekker geurende badmelk. Dit magische goedje zorgt voor een zachte huid.

TIP: Je kunt rozenwater ook gebruiken als gezichtsreiniger!

Voorkom een rode huid

Heb jij wel eens last van rode vlekjes op je gezicht of krijg je snel rode wangen? Gelukkig is het makkelijker op te lossen dan je denkt. Het enige wat je nodig hebt is eigeel en citroensap. Roer dit tot een gladde substantie en breng het voor tien minuten aan op de onrustige huid.

Zachte lippen

Zachte lippen willen we allemaal! Soms is alleen lippenbalsem smeren niet voldoende. In dit geval kun je ook je lippen scrubben. Een lipscrub maken is leuk om te doen en zo gebeurd!

Doe wat boter en suiker in een kommetje en meng dit tot het een dikke scrub wordt. Voordat je gaat scrubben moet je wel je lipgloss of lippenstift er af hebben gehaald.

TIP: Deze scrub kun jij nog een paar dagen bewaren in de koelkast!

Scrubben voor een gezonde huid

Één keer in de week je lichaam scrubben is goed voor je huid. Met scrubben verwijder je een laag dode huidcellen. Het zal je huid gladder en zachter maken. Nog een pluspunt: ingegroeide haartjes zie je een stuk minder als je regelmatig scrubt!

Heb je een gevoelige of droge huid? Scrub jezelf dan niet meer dan 2 keer in de maand.

Honing en bruine suiker zijn samen een hele goede match. Meng deze twee ingrediënten, maar gebruik wel meer honing dan suiker. Voor je het weet heb je een heerlijk ruikende scrub!

 

 

Lisa Noya

Door

14 december 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!