Hand en voetmassage - Geef je lichaam een stimulerende boost!

Hand en voetmassage - Geef je lichaam een stimulerende boost!

Verwen jezelf met een heerlijke hand en voetmassage. Het voelt niet alleen fijn, het werkt ook ontspannend en het geeft je lichaam van binnenuit een boost! Volgens de Oud Indiase geneeskunde staan namelijk alle organen en lichaamsdelen in verbinding met plaatsen onder onze voetzolen en onze handpalmen. 

Credit: Darling

Volgens de reflexologie, die zich richt op specifieke drukpunten, vinden ziektes hun oorzaak in energieblokkades in het lichaam. Het geven en krijgen van een hand en voetmassage geeft jouw lichaam een betere energiedoorstroming: je doorbloeding verbetert, specifieke zenuwbanen worden gestimuleerd en organen worden geactiveerd met als gevolg een helende werking op je hele lichaam.

TIP: iemand die ervoor geleerd heeft weet natuurlijk beter deze drukpunten te vinden, maar jezelf verwennen met een hand en voetmassage doet altijd goed!
[gallery link="file" columns="2" ids="66564,66563"] Credit: Bodymindspirit

Hand en voetmassage

De voeten liggen het verst van je hoofd vandaan. Een voetmassage haalt je letterlijk uit je hoofd: het zet je letterlijk weer met beide benen op de grond. Ook zorgt het voor geestelijke balans. Een handmassage zorgt ervoor dat je alles weer beter kan aanpakken, zowel geestelijk als lichamelijk. Hoe je een handmassage geeft? Bekijk ons filmpje.
Laten we onze handen en voeten eens lekker verwennen, dat hebben ze wel verdiend toch? Gebruik hierbij een goede massageolie, dit vergemakkelijkt het glijden van de handen over de huid, ruikt lekker en geeft jou een ontspannend en verkwikkend gevoel. Er zijn verschillende soorten oliën met verschillende soorten functie: kies de olie die jij op dat moment kan gebruiken!
Jessica Jansen

Door

05 september 2014

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!