Tips en tricks voor het vinden van de perfecte lingerie

Tips en tricks voor het vinden van de perfecte lingerie

Het vinden van perfecte lingerie is namelijk moeilijker dan het lijkt!

Lingerie hoort natuurlijk bij je outfit maar het moet wel goed zitten. Een te kleine BH is slecht voor je rug en nek. De bandjes kunnen in je schouders snijden en je borsten worden dan niet goed gedragen, daardoor kun je last van je rug krijgen. Het vinden van de perfecte lingerie is dus echt niet zo makkelijk..

Maar net als kleding, wil je ook mooie sexy lingerie. Hier voel je je lekker in en als het een intieme avond met je vriend/man wordt, zie je er stunning uit (niet net als Bridget Jones in een oma onderbroek)!

Tips en tricks voor het vinden van de perfecte lingerie

Wanneer draag je het?

Als je een sexy setje aan doet dan voel je jezelf daar lekker in en trek dus iets sexy's aan voor jezelf! Het moet natuurlijk lekker zitten en niet te zien zijn onder je kleding. Geen zwarte BH dus onder een wit t-shirt en slipje onder een strakke broek. Als je je lekker voelt, dan straal je dat ook uit. Trek je het aan voor iemand anders, pak dan helemaal uit. Doe het mooiste setje die je hebt aan en steel de show!

Wat vinden mannen sexy lingerie?

Veel vrouwen denken dat mannen rode lingerie sexy vinden maar dat is vaak niet het geval. Mannen vinden in het algemeen zwarte en paarse lingerie erg mooi. Hun voorkeur gaat naar hipsters en ze zien liever geen strings. Hipsters houden het spannend en je geeft jezelf niet meteen bloot. Het maakt geen verschil of het broekje bij de BH past maar wissel wel zo nu en dan af. Ze vinden het leuk dat je af en toe jarretels aantrekt en hem verrast. Daarnaast geven ze aan dat het gaat om hoe je het draagt en niet wát je draagt. 

Tips voor het vinden van de perfecte lingerie

Tip 1. Koop niet over the top lingerie.

Tip 2. Denk na over de gelegenheid wanneer je het wilt dragen.

Tip 3. Ga eens samen met je lief een setje kopen.

Tip 4. Vraag om hulp van een medewerkster over de maat en kleur.

Tip 5. Als je wil weten of je BH te groot is, buig dan voorover en kijk of je borsten op hun plek blijven zitten. 

Voel je lekker en sexy in lingerie! Trek het niet alleen voor je vriend of man aan maar ook voor jezelf. Zeker weten dat je je goed gaat voelen!
Redactie ThePerfectYou.nl

Door

15 december 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!