Zelf nagellak maken - Het was nog nooit zo makkelijk

Zelf nagellak maken - Het was nog nooit zo makkelijk

Zo maak jij zelf jouw nagellak!

Zelf nagellak maken - Jij weet precies welke kleur nagellak je zoekt, mintgroen, maar precies die ene tint. Nee, het is geen viridiaan, maar ook niet zo groen als gras. In de drogisterij hebben ze niet de juiste kleur en op internet moet 'ie helemaal uit China komen. Heb je er weleens aan gedacht om je eigen nagellak te maken? Het is simpel en makkelijk om zelf te doen. 

Winkels hebben niet altijd iets dat jij nodig hebt of de juiste kleur in dit geval. Maar waarom probeer je het zelf niet uit. Ga aan de slag en maak je eigen nagellak.

Zelf nagellak maken

Het was nog nooit zo makkelijk

 

Wat heb je nodig?

  • Doorzichtige nagellak
  • Goedkope oogschaduw
  • Tandenstoker
  • Trechter (kun je van papier oprollen)

Aan de slag!

Stap 1

Neem de oogschaduw uit het bakje, je kunt eruit schrapen met behulp van een mesje. Je kunt verschillende kleuren met elkaar mengen. Zorg er wel voor dat je er een poedervorm van maakt. Je wil geen grote brokken, dus gebruik bijvoorbeeld een vijzel om het fijn te malen.

Stap 2

Maak een beetje ruimte voor je oogschaduw poeder door een paar druppels nagellak eruit te gieten. Doe vervolgens je trechter in het potje en gooi je oogschaduw erin.

Stap 3

Gebruik je tandenstoker om het geheel te mixen. Maak het potje daarna dicht en schud het een paar keer goed door elkaar.

Tadaa, je hebt zojuist je eigen nagellak gemaakt!

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

16 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!