Haar opsteken - 4 handige tutorials

Deze kapsel zijn heel tof als je gaat trouwen, maar ook als je een leuk feestje hebt of gewoon zin hebt om effe uit te pakken!

Ik ga binnenkort trouwen. Serieuze shizzle. I know! (Say it the 'Monica froms Friends way'). Mijn droomjurk heb ik al gevonden. Nu nog een droomkapsel! Ik ben op zoek gegaan naar tutorials waarmee je je haar kunt opsteken. Ik ga in Frankrijk trouwen, en ik verdien nou ook weer niet zó goed dat ik mijn hele bridal crew, inclusief styliste, kan laten overvliegen naar het buitenland. Een van mijn vriendinnen gaat daarom mijn bruidshaar in elkaar flansen. Wel zo handig dus als ik effe een paar tutorials opsnor van mogelijke kanshebbers. Nu dacht ik: dit zijn niet alleen leuke bruidskapsels, maar ook toffe hair-do's voor als je fuif hebt. Of als je gewoon zin hebt om jezelf eens even goed in de steigers te hangen. Gewoon omdat het dinsdag is bijvoorbeeld. Nou hier komen ze!

Vissengraatvlecht Updo 

Twisted updo met vlecht

Romantic bun

Pull trough braid

Vlechten zijn de shit

Je ziet het al ik heb een dingetje met vlechten. Maar die zijn dan ook helemaal de shit! Vind je niet? Ik denk dat mijn maid of honour voor een behoorlijke uitdaging staat met deze kapsels, maar ik heb nooit gezegd dat het makkelijk werd! ;) Ben jij er klaar voor om aan het freubelen te slaan? Je moet er iets voor over hebben om er net zo fab uit te zien als alle meiden uit je favo Netflix show. 

Anna Schram

Door

19 mei 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!