PERFECT FIND: Marie-Stella-Maris

PERFECT FIND: Marie-Stella-Maris

Natuurlijke verzorgingsproducten én drinkwater projecten steunen én een fijne huid én een lekker ruikend huis.. moeten we nog even door gaan?

Een merk dat is opgezet om watertekort op de wereld op te lossen kan alleen maar een heel tof merk zijn. Maar nu blijkt dat ze ook nog eens zoveel mogelijk natuurlijke producten gebruiken, zijn we verkocht. 

Drinkwaterprojecten

Marie-Stella-Maris is opgericht om mensen te motiveren om bewuster en socialer te consumeren. Hierin geven ze zelf het goede voorbeeld. Voor ieder product dat je koopt gaat een vast bedrag naar de Marie-Stella-Maris Foundation, welke drinkwaterprojecten steunt. 

Natuurlijke producten

Het natuurlijke zie je ook terug in de verzorgingsproducten. Alle verzorgingsproducten bestaan voor 90% tot 100% uit natuurlijke producten. Voor alles wat de natuur niet kan bieden, zoeken ze een veilig en verantwoord alternatief. Hierdoor zitten er in de producten geen parabenen, siliconen, kunstmatige kleur- en geurstoffen en andere enge onnatuurlijke dingen die we niet eens uit kunnen spreken. Tot slot is er niets getest op dieren! Je vindt de producten hier

 

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

01 december 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!