De Moderne Hippies Markt haalt Ibiza naar Nederland!

De Moderne Hippies Markt haalt Ibiza naar Nederland!

Walhalla voor moderne hippies

Een paar zomers geleden bracht ik mijn vakantie door op Ibiza; het eiland van de jetset, de hippies en de discotheken. Uiteraard heb ik toen onwijs veel van het eiland mogen zien en ook heb ik me goed weten te vermaken in de discotheken. Maar, iets wat me misschien wel het allermeest bijgebleven is, is de Hippiemarkt die ik (uiteraard) binnen no time leeg kocht..

Een hippiemarkt zoals in Ibiza, die zouden we ook hier in Nederland moeten hebben, toch? Dan heb ik een verrassing; die is er! Afgelopen weekend was ik te vinden in onze hoofdstad, daar vond de Moderne Hippies Markt plaats in de loods van Amsterdam Roest.

Dit mogen we niet missen!

De Moderne Hippies Markt staat voor fair, vintage, retro én hippie. Oftwel; daar moeten we bij zijn! Zodra we het terrein oplopen wanen we ons al in het echte hippie leven. We zijn omringd met vrolijke, goed uitziende mensen die genieten van de meest heerlijke fairtrade hapjes en drankjes, terwijl ze knus en gezellig zitten rondom een groot, open kampvuur. Hier houden we van!

We besluiten eerst een kijkje te gaan nemen in de loods, wie weet wat we daar allemaal kunnen scoren..

De Moderne Hippies Markt

We stappen de loods binnen en direct word ik wild en beginnen mijn handen te zweten; zoveel leuke tassen, zoveel leuke laarzen, nog meer leuke accessoires en dan heb ik het nog niet eens gehad over de kleding.. 

"Ik weet gewoon niet waar ik moet kijken, waardoor ik met mezelf afspreek gewoon links te beginnen om uiteindelijk rechts te eindigen. Zo weet ik zeker dat ik niets mis."

Ik loop langs kraampjes als Casa Happiness, Kiboots, Kekkecamerariem.nlAfter-five en MOOST Wanted. Waarom ben ik hier nooit eerder geweest??

Naast shoppen kun je er ook heerlijk eten!

Voor, tussen, tijdens en na het shoppen is er ook genoeg te vinden op het gebied van eten en drinken! De meest heerlijke lekkernijen van Skoftig, rauwe chocolade bonbons van Dhana Chocolade, de pop up broodbar van ICOON, of de pompoenrecepten van Tess Organic..

Je kunt je geluk niet op. Op de Moderne Hippies Markt is écht voor ieder wat wils!

Maar er is meer..

Neem gerust manlief en kinderen mee naar de Moderne Hippies Markt; er is écht genoeg te doen. Van het laten lakken van je nagels tot het aan laten meten van een nieuwe coupe, het kan allemaal! Ik kan nu al niet wachten op de volgende editie..

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

31 augustus 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!