7 romantische bestemmingen in de V.S. zonder mobiel netwerk

7 romantische bestemmingen in de V.S. zonder mobiel netwerk

Ga je binnenkort op vakantie, dan wil je uitrusten en genieten, toch? Het liefst zonder je telefoon behalve voor noodgevallen. Misschien word je hier wel zen!

Een telefoontje hier, een smsje daar. Onze telefoons staan constant aan: ’s ochtends worden we wakker met ons mobieltje en ’s avonds gaan we ermee slapen. Het leven zonder een smartphone is ondenkbaar. Toch is het niet gezellig. Daarom zijn hier 7 romantische bestemmingen in de Verenigde Staten.

7 romantische bestemmingen zonder mobiel netwerk

 

1. Lake Placid, New York

Vraag bij Lake Placid Lodge om het ‘check-in, check-out package’ en laat al je elektronica achter bij de receptie. De komende twee dagen ga jij genieten van een open haard in een schattig huisje. Overdag ga je door de bergen wandelen en zwemmen in het meer.

2. Pioneertown, Calif

Een reisje naar de afgelegen vlaktes van Californië en boek een kamer in het Off-grid itHouse. Het hele huisje bestaat uit zonnepanelen. Het verlaten plaatsje Pioneertown is het bekijken waard, in 1940 was het gebouwd voor cowboy films.

3. Rangley, Maine

In het westen van Maine kun je een romantische, kleine hut huren. Saai? Nee hoor, ga bijvoorbeeld de bossen in of ga het water in met een kano!

4. Wrangell-St.Elias gebergte, Alaska

In het midden van het Wrangell-St. Elias gebergte staat de Ultima Thule Lodge. Hier ben je er zeker van dat je geen bereik hebt! Geniet optimaal van dit winterwonderland.

5. Na Pali Coast State Park, Hawaii

Wat dacht je van kamperen op het strand met een kamvuurtje in de nacht? Klinkt als een droom. In Kauai kun je dit gerust doen. Op en top romantisch op het strand in slaap vallen.

6. Little Palm Island, Florida

Dit afgelegen eilandje in de Florida Keys kun je alleen per boot of vliegtuig bereiken. De beste plek om te duiken en de meest bijzondere onderwaterwereld te zien. Overnacht in een bungalow op het strand, bijvoorbeeld bij het elegante Little Palm Island Resort en Spa.

7. Canyonlands National Park, Utah

Door mooie bergen varen en genieten van niets behalve de rust om je heen, dat kun je in Canyonlands Nationaal Park doen. De ultieme plek om je alleen met jezelf en je partner bezig te houden.

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!