Glow in the dark make-up

Glow in the dark make-up

Val extra op tijdens een toffe party met blacklight make-up

Heb jij deze nieuwste rage al geprobeerd? Blacklight make-up is echt super gaaf! Zeker tijdens het uitgaan of een toffe party! Zo val je extra op!

Blacklight make-up wordt vaak gebruikt tijdens speciale feestjes of bij artiesten in het theater. Je krijgt er super gave effecten door. Alles is donker, maar je ogen, mond, wangen, misschien je haar, geven licht! En nog wel in allemaal vette kleuren, ook! Daarom is deze make-up juist ook super leuk voor bijvoorbeeld Oud&Nieuw.

ELECTRIC RUN

Loop jij de volgende Electric Run? Deze event draait om hardlopen, muziek en héél veel plezier! Zodra de zon ondergaat staan de finalisten klaar voor het startsein.

Tijdens de afgelegde parcours kom je in verlichte thema werelden terecht. Hoe meer glow in the dark make-up hoe meer je licht geeft dus! 

Glow in the dark make-up is dé startpakket voor Electric Run

Blacklight make-up verwijderen

Omdat de glow in the dark make-up sterker is dan gewone make-up, is het wat lastiger om zomaar te verwijderen. Zeker als je het dik hebt aangebracht. Op het forum van Girlscene wordt de handige tip gegeven om het te proberen met dreft en oude koffiepads.

Andere middelen lijken niet sterk genoeg om de lichtgevende kleurtjes zomaar van je huid af te krijgen. Pas dus op met waar je de make-up aanbrengt! 

Koop glow in the dark make-up

Heb je zin om jezelf om te toveren in glow in the dark? De blacklight make-up is te koop bij de meeste feestwinkels.

Wil je alleen lichtgevende nagellak, dan kun je ook terecht op glowspecialist.nl

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

02 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!