Hoe kun je jouw passie volgen

Hoe kun je jouw passie volgen

Deze tips helpen daarbij!

Het is een cliche.. Je hoeft maar een beetje in de put te zitten of mensen roepen; volg je passie. Dit is niet voor niets. Het is ook waar alleen hoe kun jij jouw passie volgen?

Betekenis passie

Heel correct hebben wij het woord "passie" eens opgezocht in het woordenboek. Dit zegt van Dalen:

(meervoud: passies) hartstocht, drift; hartstochtelijke liefhebberij

Waarom moet ik weten wat mijn passie is?

Om te beginnen je moet helemaal niets. Heb je het op je werk niet naar je zin? Zoek je manieren om beter te kunnen ontspannen? Het is fijn om te weten wat je drijfveer is? Waar loop jij warm voor? Of je dit nu gebruikt zakelijk of privé.

Wat is je passie?

Als jij weet wat je passie is bent je al heel ver! Het is een geschenk dat je weet wat jouw passie is. Veel mensen zullen er naar blijven zoeken. Heb je écht geen idee? Ik vraag het met af. Je weet denk ik toch wel van jezelf wat je graag doet? In welke momenten was je in een flow? Of te wel je vergat alles om je heen en was heerlijk bezig?

Is dit mijn passie?

Natuurlijk kun je vraagtekens hebben. Volg ik wel mijn passie? Is dit wel mijn passie? Stel je niet teveel vragen en ga ervoor. Merk je dat je passie wordt verlegt dat kan! Heb je altijd een passie gehad voor handwerken en merk je dat je het wel heel erg leuk vindt om een webshop te runnen? Why not? Je bent er toch op deze aardbol om te leren.

Je weet wanneer jij je passie volgt als je iets hebt waarvoor jij (zingend) uit bed stapt!

Wees stoer!

Het volgen van je passie is alles behalve makkelijk. Het moeilijkste is om erachter te komen wat passie voor jou is. Als je dat weet kun je stappen maken. Weet je dat dieren een passie voor jou is? Ga hier meer mee doen. Wil je hier vol voor gaan en van je "hobby je beroep" maken? Dan kan het dat je moeilijke beslissingen moet maken. Luister naar je gevoel.

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

10 april 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!