Wanderlust: hét reisboek voor de moderne traveller

Wanderlust: hét reisboek voor de moderne traveller

Ga je binnenkort op reis? Dan kun je dit boek goed gebruiken!

Wow, vergeet reisgidsen met eeuwenoude tips over restaurants die niet meer bestaan. Met deze urban travel style guide zit je altijd goed. 

top reisgids voor elke reiziger

Gedaan met advies waar je niks aan hebt, want in Wanderlust vertelt Anne de Buck uit eigen ervaring op welke dingen je het beste kunt letten als je op reis gaat. Zo geeft ze 13 tips om als een pro je koffer in te pakken ("pak al je kleding binnenstebuiten in, zo voorkom je vlekken"), deelt ze welke dingen er altijd in je tas moet zitten ("cleaning whipes", geniaal gewoon) en wat je écht nodig hebt voor een citytrip van 5 dagen.

 

Bovendien weet ze als rasechte foodie precies op welke dingen je moet letten als je op reis bent en hoe je gezond kunt eten in een vliegtuig? Verder deelt ze voor foodtrucklovers (lees: wij allemaal) welke websites het handigst zijn om in de gaten te houden voor de meets trending foodtrucks, en nog zoveel meer.

We kunnen wel bezig blijven met haar leuke tips te verklappen, maar eigenlijk moet je het boek gewoon echt gaan lezen! Dus ben je helemaal enthousiast geworden en kun je niet wachten om Wanderlust aan te schaffen? Goed nieuws, want wij delen 4 exemplaren uit! Houd onze facebookpagina in de gaten voor de voorwaarden!

Door

23 juni 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!