Stedentrip? Wij vonden 7 gave steden om te bezoeken!

Stedentrip? Wij vonden 7 gave steden om te bezoeken!

Van Parijs tot aan Malé....

Wil jij ook dolgraag weg uit deze koude tijden en droom je stiekem al over de zomer? Weet je nog niet precies waar je heen wilt en wil je ideeën opdoen voor een stedentrip? Lees dan verder! Hieronder hebben wij een aantal gave steden voor jou op een rijtje gezet om te bezoeken.

Romantisch voor twee

Parijs

De stad van de liefde. Hier moet je met jouw vriend of man zijn geweest! Romantisch eten bij de Eiffeltoren en heel origineel samen op de foto. Er zijn ook veel bekende bezienswaardigheden in deze stad zoals Louvre, Notre Dame en Moulin Rouge. In de zomer wordt het in Parijs lekker warm en kun je heerlijk hand in hand de stad verkennen.

Menorca

Menorca is een Spaans eiland in het oosten van Spanje vlakbij Majorca. Het eiland is niet heel groot dus het is gezellig knus. Op het eiland staat een hoge berg die je kunt beklimmen en bovenop heb je een mooi uitzicht over het hele eiland. Het heeft een hele mooi natuur en er zijn genoeg plekken waar je kunt mountainbiken, paardrijden en klimmen om van de natuur te genieten! Daarnaast is er ook een natuurpark die je kunt bezoeken. Ben je avontuurlijk en geniet je volop van een mooie natuur? Boek dan nu een reis naar Menorca!

Malé

Malé is de hoofdstad van Malediven. Dit nog vrij onbekende eilandengroep ligt onder India en is zeker een plek waar wij, als redactie, graag naartoe willen! Het heeft 1.900 eilanden waaronder een paar waar alleen toeristen zich bevinden. Het is een islamitisch land dus als je een eiland bezoekt met alleen inwoners, moet je kleren over de schouders en knieën dragen. Het is een zonnig land en het wordt daar heel warm!  Zie je het al voor je: lekker op het strand liggend met een cocktail in je hand met als uitzicht een knalblauwe zee en wit strand.

Vriendinnen en vrienden

Berlijn

Berlijn heeft een stoer, alternatief en ruig imago. Het is de op één na grootste stad van Europa en de hoofdstad van Duitsland. Er zijn veel festivals, musea en er is genoeg te doen in het nachtleven. Als je van cultuur houdt dan moet je deze stad hebben gezien! Als je deze stad bezoekt in de zomer, dan kun je het klimaat vergelijken met Nederland. Het is dus onvoorspelbaar.. Je kunt heel goed winkelen in de stad, stappen met vrienden tot de late uurtjes en overdag een drankje doen op één van de vele pleinen! Genoeg te doen dus.

Antwerpen

Antwerpen, de diamantstad. 80% van de totale diamantwereldproductie wordt in Antwerpen verhandeld, vandaar de bijnaam. Vanuit Nederland is het maar een klein stukje reizen. Je kunt de trein of auto nemen en je bent binnen een paar uur op de plek van bestemming. Het uitgaansleven is uitgebreid en er zijn veel cafés en clubs te vinden. Overdag kun je heel leuk winkelen bij de Forever 21 en Urban Outfitters, die wij natuurlijk missen in Nederland. Je kunt zelfs de dierentuin Antwerpse Zoo bezoeken en een spookwandeling maken. Ik zie u graag!

Dubai

Dubai ligt aan de Perzische Golf en je kent het waarschijnlijk als een van de vooruitlopende steden in de wereld. In de stad staat het hoogste gebouw van de wereld, een hele bezienswaardigheid dus. Daarnaast kun je ook een desert safari doen in een auto, quad of zelf kameel! Wat opvallend is, is dat er veel meer mannen in Dubai wonen dan vrouwen. Bijna 1,5 miljoen mannen wonen in Dubai en bijna 500.000 vrouwen. Opvallend hé! Ben je single en opzoek naar een leuke vent? Misschien is Dubai wel the place to be.

Londen

Het land van prins William en prinses Kate! Lekker dichtbij huis en je kunt vaak een goedkope ticket kopen. Je kunt hier goed met jouw vrienden en vriendinnen terecht voor een shopping day en een avondje theater. Londen heeft veel theaters met de nieuwste shows. Bezoek ook de bekende toeristische trekjes zoals Big Ben, London Eye en Buckingham Palace. Een ideale trip met een goede vriendin.

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

31 augustus 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!