Rode nagellak - 5 x de mooiste kleuren

Rode nagellak - 5 x de mooiste kleuren

Mannen associëren rode nagels met een sexy uiterlijk..

Uit onderzoek van Etos blijkt dat mannen nog steeds rode nagellak het mooiste vinden. Mannen associëren rode nagels met een sexy uiterlijk. Ook blijkt dat Nederlandse vrouwen gemiddeld 12 verschillende kleuren nagellak hebben en 1 tot 3 keer in de maand hun nagels lakken. Rood, roze en transparante nagellak zijn de favorieten.

Rode nagels zijn erg leuk voor de komende feestdagen. Het is een klassieke kleur en veel vrouwen kiezen vaak rood in deze tijden. Maar wat zijn de mooiste kleuren?

Rode nagellak kleur per huidskleur

De kleur rood op nagels staat verschillend per huidskleur. Het is leuk als je nagellak opvalt en het moet je huid niet bleker of donkerder maken dan het in werkelijkheid is. Kleding in bepaalde kleuren staan jou bijvoorbeeld ook niet zo mooi en dat is hetzelfde met nagellak.

Veel vrouwen met een blanke huidskleur staan oranje kleding niet maar vrouwen met een donkere huidkleur juist wel! Kies dus welke huidskleur type jij bent en je kunt hieronder zien wat jou het beste staat! Je zult zien dat deze kleur heel mooi staan!

Blanke huidskleur

bessenrode nagellak met een roze ondertoon of glans. 

  • Stunning red KOH € 14,95

Medium huidskleur

Het mooiste is dieprode en bordeauxrode nagellak. 

  • Bordeaux KOH € 14,95

Gebruinde huidskleur

Alle kleuren met een gouden ondertoon zijn mooi bij jou, zoals oranjerood.

  • Cover girl! KOH € 14,95

Donkere huidskleur

Felrode en paarsrode nagellak zijn erg leuk voor jullie.

  • Daring KOH € 14,95

2 favoriete nagellakmerken

Essie

Het populaire merk Essie heeft ook pas een nieuwe nagellak wintercollectie uitgebracht. De collectie is geïnspireerd door de moderne gedreven vrouw die streeft naar het beste in leven. Ze hebben hierin ook nieuwe kleuren rood toegevoegd: Leading Lady: glanzende donkerrood en She's pampered: roodroze. Nagellak van Essie zijn fijn aan te brengen en het blijft lang zitten.

OPI

Laatst heeft dit merk een collectie uitgebracht geïnspireerd door de film Skyfall James Bond. Alle kleuren zijn genoemd naar de 12 films van James Bond om het 50-jarige jubileum te vieren. Hierin zitten ook 3 kleuren rood: Die Another Day: oranjerood, Skyfall: bordeauxrood en The Spy Who Loved Me: felrood. OPI is populair omdat het vaak met nieuwe en aparte collecties komen. Het is ook van goede kwaliteit, dus je kunt er lang van genieten!

Tip

Wil je weten hoe de kleur er in werkelijkheid uit ziet op, dan kun je op Google.com de naam van de nagellak met het merk en het woord 'swatch' invoeren. Bijvoorbeeld Die another day opi swatch. Vaak zijn er ook foto's met of zonder flits, zodat je precies weet hoe het eruit ziet. Heel handig!

Er is zoveel keuze uit verschillende kleuren rood, dat je door de bomen  het bos niet meer ziet. Kijk eerst welke huidskleur jij hebt voordat je je keuze maakt. Probeer ook meerdere tinten uit bij jezelf en zo kom je achter jouw favoriet!

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

29 februari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!