5 overwegingen voor het zetten van een tatoeage

Wil jij graag een tatoeage zetten? Maak dan eerst deze vijf overwegingen!

Een tatoeage symboliseert op een mooie en artistieke wijze jouw leven of in ieder geval een periode uit je leven. Ben jij een stoere chick en denk je er al jaren over na om een tatoeage te laten zetten? Of niet zo stoer en wil je er nog over nadenken? Wij geven je tips over jouw keuze.

Je twijfelt nog over je keuze van een tattoo, omdat je niet zeker weet hoe je er als oude oma uit gaat zien met dat kunstwerkje op je voet.

5 overwegingen voor het zetten van een tatoeage

1. Ga na waarom je een tatoeage wilt

Er kan iets gebeurt zijn in je leven wat je door middel van een tatoeage aan wilt blijven herinneren. Misschien hoort een tatoeage helemaal bij jouw stoere style. Het is belangrijk om bij jezelf na te gaan waarom je een tatoeage wilt, zodat je er later geen spijt van krijgt.

2. Waar wil je de tatoeage laten zetten?

Brooke Hogan heeft een klein muzieknootje achter haar oor zodat ze het kan verbergen achter haar haar. Anderen hebben duidelijke tatoeages op hun armen, gezicht of handen maar de vraag is: waar wil jij jouw tatoeage? Bedenk je ook of het wel gepast is voor je werk.

3. Wat wil je tatoeëren?

Dit kan van alles zijn zoals een quote, afbeelding etc. Een tatoeage laat je elke dag herinneren aan wat belangrijk voor je is. De vraag wat je wilt tatoeëren staat nauw met de vraag waarom je een tatoeage wilt. Doe inspiratie op via het internet welke andere tatoeages er zijn. Hiervoor is de website Pinterest.com ideaal. Op Pinterest zijn veel tatoeages te zien van over de hele wereld.

4. Door wie wil je de tatoeage laten zetten?

Vraag rond onder vrienden en familie naar goede tatoeëerders voordat je je keuze maakt. Houd in gedachten dat het een duur grapje is maar wees niet te cheap. Afgelopen augustus is een vrouw hier de dupe van geweest en voelt zich nu verminkt door een tatoeage die ze liet zetten door middel van een Groupon bon. Laat dit een goede les zijn! Ga anders even langs bij de tatoeageshop en vraag of je mee mag kijken met een tatoeëerder.

5. Neem de tijd voor jouw keuze

Het allerlaatste wat je wilt, is dat je later spijt krijgt van je tatoeage. Denk er goed over na of je echt een tatoeage voor altijd op jouw lichaam wilt hebben. Ook als je wat ouder bent en eventueel kinderen hebt, moet je er nog steeds van kunnen genieten! Of als je gaat trouwen, wil je dan jouw tatoeage showen? Denk  na over alle mogelijke situaties waarin je terecht kunt komen. Wil je dan nog steeds de tatoeage?

Dus, wees goed voorbereid wat, waarom en waar je een tatoeage wilt. Neem de tijd voor jouw keuze, je kunt er nog heel je leven van genieten. Natuurlijk wil je later geen spijt hebben van je tatoeage en er altijd van genieten. Na alles te hebben onderzocht, hak de knoop door en maak jouw keuze.

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

17 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!