Fotocredits: ThePerfectYou.nl
Vergeet alles wat je weet over restaurants en neem de trein naar een toffe eetervaring.
"Een eetervaring in de trein? Ehmmm geen zorgen, je komt niet in een duffe sprinter terecht, want van dit funky interieur word jij gegarandeerd vrolijk! (ik bedoel, roze licht... need we say more?)"
Het is een tof concept, namelijk een restaurant op wielen. Julius Jaspers (Ja, die van Topchef!) verzint om de twee maanden een heerlijk menu waar jij van gaat watertanden. Ook tof, bij elke stop krijg je een gang. Dus ga er lekker voor zitten en laat je verwennen.
Begin de reis met carpaccio van kalfsvlees, mosterdzaad en rucola.
Hervat de reis met huisgerookte zalm en mierikswortel of gegrilde asperges met amandelen.
Coq au vin blanc à la crème. Geserveerd met bloemkool, olijven, zongedroogde tomaat en Pilav-rijst.
Tarte tatin “Bocuse” geserveerd met butterscotch en roomijs. Jum!
Waar wacht je nog op? Hop on that train! Reserveer snel een plekje aan boord.
Andere artikelen in deze categorie