De 6 grootste fouten die vrouwen maken op Tinder

De 6 grootste fouten die vrouwen maken op Tinder

Maak je Tinderprofiel beter door deze zes fouten te vermijden!

Geen idee waarom je zo weinig matches hebt? Misschien ligt het wel aan één van deze zes veelgemaakte foutjes! Maak je Tinderprofiel beter door deze zes fouten te vermijden.

  

1. geen lichaamsfoto's

Je zou denken dat dit een probleem is dat vooral vrouwen maken, maar heel veel mannen doen het ook: enkel foto's plaatsen van hun gezicht. Natuurlijk is je gezicht superbelangrijk, maar als je helemaal niks van de rest toont lijkt het al snel alsof je iets te verbergen hebt. Je wilt toch ook dat iemand het hele pakket leuk vindt, toch?

2. teveel perfecte selfies

Beetje aansluitend op punt één, maar alleen maar perfecte selfies plaatsen is ook niet handig. Altijd van dezelfde hoek, met dezelfde expressie, hetzelfde licht, milde duckface, zwoele blik... Gaap. Perfection is boring! Plaats ook gewoon een leuke spontane foto waarop je lekker jezelf bent in plaats van The Selfie Queen.

3. slecht gebruik maken van profieltekst

Je hebt die optie voor een reden, gebruik het dan ook.

Deze dingen doe je beter niet:

  • Zweverige motivational teksten over hoe kort het leven is.
  • Spelfouten.
  • "Als je iets wil weten, vraag het maar". Zó nietszeggend!
 

4. profiel niet lezen

Veel mensen vullen het niet in, of zetten er alleen maar onzin in. Voor je iemand naar rechts swipet, doe je er toch goed aan om even de profieltekst te checken. Misschien staat er wel informatie in die je van gedachten kan doen veranderen! Wat als jij twee superleuke hondjes hebt en hij allergisch is voor honden? Of wat als in zijn tekst staat dat 'ie op zoek is naar een onenightstand terwijl jij op zoek bent naar boyfriendmaterial? Je kan nooit genoeg informatie hebben.

5. Weigeren als eerste te praten

Girl, het is 2016, niet 1953. Tegenwoordig is het heel normaal om de eerste move te maken. We snappen dat het superleuk is als de man als eerste met je begint te kletsen, maar wie weet loop je wel een hele leuke match mis. Wedden dat hij het zelfs heel leuk vindt als jij de eerste stap zet? Score! 

6. ALLEEN MAAR groepsfoto's

Nog zoiets dat niet alleen vrouwen, maar mannen ook heel vaak doen. Heel irritant als je vijf minuten moet puzzelen om te weten naar wiens profiel je nu eigenlijk aan het kijken bent. Wil je toch een groepsfoto in je profiel verwerken (want je bent natuurlijk een hartstikke gezellig en sociaal mens), stop die dan achteraan.

 
Marianne Nykjaer

Door

17 maart 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!