13 soorten mannen op Tinder

13 soorten mannen op Tinder

Wij vonden 13 verschillende soorten mannen op Tinder. Herken jij ze?

Tinderen is zwaar verslavend. En als we heel eerlijk zijn, is dat niet alleen omdat nieuwe mensen leren kennen en verliefd worden heel erg leuk is, maar ook omdat het het ideale medium is om ongegeneerd oppervlakkig mensen te judgen. Noem het leedvermaak of entertainment, maar we doen het allemaal. Als je een tijdje op Tinder zit, begin je bovendien patronen te zien. Zo nemen veel mannen foto's van zichzelf in een lift, gaan ze vaak in groep op de foto en laten ze zich graag fotograferen met een kind dat niet van hen is... Wij zetten een paar veelvoorkomende types op een rijtje! Herken jij ze?

 

13 soorten mannen op Tinder

1. De ik-ben-verslaafd-aan-filtertjes man

We maken ons ook wel schuldig aan een instagramfiltertje hier en daar, maar sommige mannen slaan er gewoon helemaal in door. Sorry dude, je ziet er niet gespierd en gebruind uit, maar gewoon knaloranje.

2. De ik-weet-niet-hoe-technologie-werkt man

Deze man heeft nog niet helemaal uitgedokterd hoe technologie uit de 21ste eeuw werkt. Zijn foto's bestaan dan ook voornamelijk uit webcamfoto's (heel leuk toen Hyves nog hip was, maar het is nu wel 2016 hoor), foto's-van-foto's (al eens van een scanner gehoord?) en foto's van zichzelf in de spiegel (hallo, wat dacht je van een selfie?). Er zijn heus wel vrouwen die dat schattig en aandoenlijk vinden, maar het is toch ook gewoon leuk als een man een beetje is met zijn tijd, toch?

3. De uiterlijk-vertoon man

Deze man heeft 6 foto's op zijn profiel staan... Waarvan 2 van zijn auto, 2 van zijn horloge en 1 van een glinsterend gouden kettinkje op zijn glimmende borstkas. Wedden dat de 6e foto een foto van zijn hoofd langs de zijkant is, om zijn kapsel te tonen? Juist ja. Tinder is nu ook wel een medium dat in de eerste plaats om uiterlijk draait, maar een klein beetje inhoud is ook wel fijn.

 

4. De ik-ben-hier-alleen-voor-seks-maar-ik-doe-geen-moeite man

Op zich niks mis mee. Veel mensen willen niet per se een relatie, en zitten op Tinder voor een hook-up (of een beetje gezelligheid). Moet kunnen. Maar hallo, mag er nog wel een klein beetje verleid worden? Van 3 close up foto's van je borstkas, een foute meme uit Fifty shades of grey en een berichtje "yo, wanna bang?" worden wij nog niet helemaal warm. Een heel klein beetje moeite doen mag ook wel boys.

5. De ik-ben-super-avontuurlijk-maar-onherkenbaar man

Deze man houdt van reizen, avontuur en sporten. Dit tinderprofiel is rijkgevuld met vakantiefoto's van Machu Pichu en actieshots tijdens het snowboarden. Allemaal heel leuk en aardig...maar hoe ziet 'ie er nu eigenlijk uit? Doorheen zijn snowboardhelm kan je nog vaag de kleur van zijn ogen zien, maar voor de rest heb je eigenlijk geen flauw idee. Jammer!

6. De ik-hou-van-mijn-vrienden man

Deze man heeft een hechte vriendengroep en houdt van gezelligheid. Superleuk natuurlijk! Tot je een half uur bezig moet zijn om er achter te komen wie hij nu precies is... want op al z'n foto's staan altijd een hele groep mannen. 

7. De ik-neem-vaak-de-lift man

Om een of andere reden zijn er heel veel mannen die foto's van zichzelf hebben in een lift. Nee, wij weten ook niet waarom. 

8. De dit-is-niet-mijn-kind-maar-ik-ga-er-wel-mee-op-de-foto man

Hij gaat op de foto met z'n neefje, buurmeisje of een random kind op vakantie (oké die is misschien niet helemaal waar). Je snapt 'm wel: met kinderen die niet zijn kinderen zijn. Soms zet hij het erbij in zijn profiel, en soms moet je nu maar gokken of het zijn baby is of die van een ander. Next.

9. De ik-ga-met-veel-meisjes-op-de-foto man

Zou deze man bevriend zijn met de dit-is-niet-mijn-kind man? Op elke foto staat hij op de foto met een vrouw. Als je zo goed op kan schieten met vrouwen...wat doe je dan op Tinder? Go date one of them! Heel verwarrend hoor jongens.

10. De ik-poseer-graag-met-vissen man

Hobbies zijn leuk. Misschien is vissen niet de allercoolste hobby ever, maar dat is oké. Waar wij minder blij van worden, is dat je op Tinder een foto van jezelf kiest waarbij je trots poseert met een karper (dit is een random vis trouwens. Uiteraard weten wij vrouwen niet wat voor vis het is. En nee, we gaan het je ook niet vragen.)

11. De ik-heb-mijn-ex-uit-de-foto-geknipt man

Zijn profielfoto was overduidelijk ooit een foto waar hij liefdevol met zijn (hopelijk inmiddels wel ex-) vriendin voor de kerstboom poseert. Inmiddels is die vriendin uit de foto geknipt, maar in de hoek van de foto zie je nog vaag een stel lippen die hem zoenen en een gelakte hand om zijn schouder. Heel classy hoor. Als het teveel moeite is om een nieuwe foto te kiezen, is het voor ons teveel moeite om je te liken.

12. De ik-ben-vaak-in-de-sportschool man

Helemaal leuk, een man met een passie. En die sportschoolmannen zien ervaak ook niet verkeerd uit. Of tenminste, dat is wat we denken bij 1 of 2 sportschoolfoto's. Maar je komt vaak genoeg mannen tegen waarbij alle tinderfoto's bestaan uit gymselfies. Nee dankje. 

13. De ik-maak-dromerige-foto's-van-mezelf-in-de-auto man

Oh, hadden we maar een euro voor elke keer dat we deze man tegenkwamen op Tinder, dan konden we gelijk een nieuw paar schoenen scoren! Het gaat hier niet om een gewone selfie in de auto (niet doen jongens, da's gevaarlijk tijdens het rijden!) maar om een selfie die ze nemen in de auto terwijl ze niet in de camera kijken en gewoon doen alsof ze aan het rijden zijn of dromerig uit het raam staren. You ain't fooling anyone

 
 

Welk type man ontbreekt volgens jou nog in dit rijtje?

Marianne Nykjaer

Door

23 maart 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!