Review La Mysore - En je kunt deze winnen!

Review La Mysore - En je kunt deze winnen!

La Mysore staat voor een groen en duurzaam beleid, en wij mogen twee flesjes weggeven!

Win La Mysore 

Heb jij last van een droge huid, dan hebben wij de perfecte olie gevonden. La Mysore is een beautyproduct waar de mens en het milieu centraal staan. Verder wordt de olie niet op dieren getest!  Sarah vertelt wat ze ervan vond!

Geeft mij een extra boost

In de winter is mijn huid vaak van slag. Eigenlijk werd dit erger na mijn zwangerschap. Ik merk dat mijn huid droger is en meer aandacht nodig heeft. Met deze olie verzorg ik mijn lichaam goed. Na het opbrengen van de olie is na een week al effect te zien. Mijn huid trekt minder en ziet er minder droog uit!

 

"Ik ben in een spa!"

Ruikt heerlijk!

Wat ik heerlijk vind als ik deze olie opbreng, is dat het ruikt alsof ik in een spa ben. De geur zorgt ervoor dat ik mij meteen ontspan. 

 

Ideale verpakking

Ik word altijd blij van beautyproducten die hygiënisch zijn. Deze olie kun je met een pipet perfect op je handen aanbrengen. Love it! 

 

Win! 

Wil jij proberen wat deze fijne moisterising voor je huid kan doen? Wij mogen twee flesjes weggeven! Het enige wat je moet doen is je inschrijven voor de nieuwsbrief. Ben je al ingeschreven, dan doe je automatisch mee! Volgende week woensdag, 23 maart, maken we de winnaar bekend!

 

 

Sarah Glasbergen

Door

02 mei 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!