Hoe blijft Doutzen Kroes op gewicht?

Hoe blijft Doutzen Kroes op gewicht?

Deze Nederlandse dame is slank, knap en gezond. Zo blijft Doutzen Kroes op gewicht.

Als moeder, model en vriendin van DJ Sunnery James, heeft ze een druk leven en ze moet natuurlijk voor werk in vorm blijven en gezond eten.

Deze Nederlandse dame is slank, knap en gezond. Hier kun je zeker een voorbeeld aannemen!

Wat is een goed gewicht?

Als je wilt weten of je op een goed gewicht zit, kun je op een makkelijke manier je BMI berekenen. Je dit op de website van voedingscentrum invullen!

Is Doutzen een voller model?

a, ze is maatje 36 en super slank maar ze is representatief voor alle vrouwen: gezond en vrouwelijk. Het hoort natuurlijk bij haar baan dat ze er verzorgd en slank uit moet zien maar ze overdrijft het niet.

Ze is een voorbeeld voor velen: leef gezond en houd van al je vrouwelijk vormen. In de wereld van fashion wordt ze wel als ‘voller’ model gezien en behoort niet tot de dunste modellen. 

Gewicht Doutzen

Doutzen is vaak afgewezen door grote merken zoals Gucci. Zij vinden haar te rond voor op de catwalk. Ze sport een paar keer in de week en eet altijd gezond. Daarnaast heeft ze ook een aantal trucjes om haar haar er goed uit te laten zien, zoals het gebruiken van kokosolie in haar puntjes. Ze eet met mate en haar favoriete lekkernijen kaas, brood en chocolade eet ze alleen met een uitzondering.

Hoe blijft Doutzen Kroes op gewicht?

Wil je net als haar een strak en gezond lijf? Ze heeft een hele work-out met haar trainer gefilmd en zo kun jij het ook doen!

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

09 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!