Bootcamp Mud Masters | Durf jij het aan?

Bootcamp Mud Masters | Durf jij het aan?

Ga de uitdaging samen met vrienden, vriendinnen of collega's aan!

Vind je het leuk om sportief bezig te zijn en ben je niet vies van modder of een uitdaging? Dan is Bootcamp Mud Masters zeker wat voor jou! Samenwerking en saamhorigheid zijn dé kernwoorden tijdens deze run. 

Leuk voor een avontuurlijk dagje met fanatieke vriendinnen of collega's!

 Een Bootcamp Mud Masters kan je in drie woorden omschrijven; Optimisme, positiviteit en vooral plezier!

Boodscamp Mud Masters 

Twaalf kilometer hardlopen door de modder, over sloten springen, op je armen onder het prikkeldraad door kruipen en op boomstammen je balans houden. De off-road hardloopwedstrijd is duidelijk niet voor watjes! Mud Master is een obstacle run waar je off-road hardlopen en tientallen hindernissen overwint.

Een goede basisconditie en zwemmen zijn vaardigheden die je moet bezitten. De bedoeling is dat je in staat bent om de afstand waaraan je gaat deelnemen, onafgebroken hard te lopen. Tijdens de hindernissen zul je veel kracht uitoefenen op je arm-en beenspierkracht. Als je gewricht problemen hebt, is het dus niet verstandig om hier aan mee te doen!

Bij Mud Masters draait het om teamwork en persoonlijke uitdagingen en niet om het neerzetten van een snelle tijd. Dit geldt niet in de 18 kilometer-startserie. Op dit parcours strijden "Alfa" deelnemers om de winst. Alleen voor de echte die-hards dus!

Je kunt kiezen uit :

  • 6 km parcours (één kleine ronde)
  • 12 km (één grote ronde)
  • 18 km
  • 42 km (3,5 ronde)

Er is de hele dag door (live) muziek, leuke stands, eten en drinken te vinden. Leuk voor een dagje uit als toeschouwer en natuurlijk om de stoere deelnemers aan te moedigen! Om deel te nemen aan Mud Masters betaal je tussen 45 en 55 euro per persoon.

Ook leuk, je steunt ook nog eens het goede doel! Mud Masters zamelt geld in voor het Revalidatiefonds en moedigt (oud) revalidanten aan om mee te doen. Tijdens Mud Masters 2012 legden mannen en vrouwen met beenprotheses en zelfs een rolstoel het volledige parcours af!

 Bekijk hier het filmpje!

 

Ben jij enthousiast geworden? De eerst volgende editie start 26 & 27 september in Biddinghuizen. Je kunt je vanaf 9 maart 2015 inschrijven op www.mudmasters.nl.
Lamyae Aulad Ahmed

Door

21 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!