Kayla Itsines | De bikini body guide

Kayla Itsines | De bikini body guide

Wil jij deze zomer graag een bikini body? Doe dan mee met kayla itsines!

Voor alle dames die deze zomer een bikini proof lichaam dromen, bestaat er nu de "Kayla Itsines" programma! Kayla is een personal trainer, werkt in Australië en heeft de ”Bikini Body Guide” uitgebracht.

Kayla Itsines is razend populair bij jonge vrouwen en dat is goed te zien op Instagram!

Kayla Itsines - Bikini Body guide

Het programma bestaat uit 3 boeken : H.E.L.P plan (Healthy Eating Lifestyle Plan), Bikini Body Guide 1.0 wk 1-12 en Bikini Body Guide 2.0 wk 13-24. In deze boeken legt Kayla precies uit wat je aan oefeningen moet doen en wat je kunt gaan eten. Ook staan er voorbeelden van dagmenu’s in haar boek.

De Bikini Body guide bestaat uit een workout programma die je makkelijk op je televisie of laptop kunt aansluiten. Kayla helpt je door de oefeningen heen in 12 weken voor een gewenst resultaat.

De oefeningen zijn onderverdeeld in 4 categorieën :

  • LISS (Low intensity)
  • HIIT (High Intensity),
  • circuit 
  • stretching

Er staat een schema in haar boeken hoe je dit kunt indelen, 3 keer per week volg je haar circuit, de oefeningen hiervoor worden goed uitgelegd en de andere dagen vul je in met eigen activiteiten. De eerste weken komt HIIT nog niet aan bod om je eerst aan haar workout te laten wennen!

Het is ook mogelijk om een bundel pakket te bestellen. Hierbij krijg je de Bikini Body guide & Nutrition guide samen in 1 pakket.

Naast de workout kun je ook een Nutrition guide bestellen, dit helpt je lichaam om de juiste voeding te krijgen. Om je lichaam goed te laten functioneren is een gezond eetpatroon niet weg te denken. Dit heeft Kayla ook begrepen. Deze guideline vertelt jou alles wat je moet weten over de voeding die jij in huis moet hebben.

Het is héél belangrijk om puur en gezond te eten om je stofwisseling op gang te brengen. Zo verandert je lichaam in een vet verbrandende machine. Ben je vegetarisch ? Dan bestaat er een vegetarische versie van de Nutrition guide!

De H.E.L.P Nutrition guide bestaat uit:

  • Portie controle
  • Wekelijks "5 maaltijden per dag" eetplan
  • Recepten
TIP: Neem een kijkje op marktplaats voor de tweedehands boeken, scheelt je namelijk veel geld!

Ben jij super enthousiast geworden? Op haar website vind je een gratis workouts voor 1 week onder ‘Products’ en dan ‘Free Downloads’.

Lamyae Aulad Ahmed

Door

14 februari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!