Bootcamp Ibiza | No.1 Bootcamp

Bootcamp Ibiza | No.1 Bootcamp

Een bootcamp, maar dan op een zonnig eiland!

Als je denkt aan Ibiza flitsen er beelden voorbij van eindeloze feestjes en mooie stranden waar je vanuit je strandstoel de ene na de andere mojito wegtikt. Maar, niet als jij je opgeeft voor de No.1 bootcamp! 

Hierbij bevind jij je in één van de best bewaarde geheimen van Ibiza, waar je een unieke ervaring tegemoet gaat! Gezond eten, veel bewegen en genieten op een zonovergoten eiland!

No.1 Bootcamp op Ibiza

Een week lang zware fitness oefeningen en yoga in een speciale fitnessoord op het prachtige eiland Ibiza. Het is voor iedereen die gewicht wilt verliezen en fitness resultaten wilt behalen. De Ibiza bootcamp kan een lifechanging ervaring zijn of een alternatieve vakantie waarbij je niet lui op het strand blijft liggen, maar je focust op je lijf en gezondheid.

In een oase van rust is dit de perfecte plek om even van de moderne wereld te vluchten. Gezond eten en zware trainingen zijn deze week jouw enige bezigheden. (Natuurlijk heb je ook vrije tijd om te genieten van het eiland).

No.1 bootcamp is zeer uitdagend, maar vooral ook heel uniek. Tijdens de trainingen maak je mooie wandelingen naar bijzondere plekken en eindig je de dag met een lesje Yoga. En na een zware dag ben je vrij om het eiland te verkennen. Lekker relaxen op het strand of geniet van de mooie omgeving!

Hoe ziet een dag op Ibiza eruit?

07.00 Rise and shine 07:30 Hardlopen naar het strand en terug 08:30 Ontbijt 09:15 Oefeningen op het strand 10:30 Pauze & snacks 10:45 Boksles 12:30 Lunchen in de villa 13:30 Wandelen 15:30 Pauze & snacks 16:30 Kracht, Stretch of Yoga 19:00 Avond eten

Het eten wordt ook nog eens suiker, gluten, tarwe & zuivel vrij gemaakt!

Bootcamp Ibiza

Bekijk hier een filmpje om alvast in de sferen te komen.

Lamyae Aulad Ahmed

Door

23 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!