7 low budget tips voor een mini make-over op de werkvloer

7 low budget tips voor een mini make-over op de werkvloer

We stijlen ons knusse huisje, studio of kamer op een dusdanige manier waardoor we bij binnenkomst het perfecte 'home-is-where-the-heart-is-feeling' krijgen. Maar hey! Waarom doen we ditzelfde niet met onze personal working space? We brengen hier immers het grootste deel van onze dag door! 

Speciaal voor jullie hebben wij een aantal tips voor een mini make-over voor jouw werplek op een rij gezet. Zo blaas je jouw kale werkplek een nieuw  jasje in!

7 low budget tips voor een mini make-over op de werkvloer

1. Write it down!

Hoe leuk is het om je persoonlijke items op je bureau schaamteloos te kunnen bekladden?! Opbergdozen, pennenbakjes of insteekmappen; met deze Chalkboard office accessories geef jij een wel hele speelse draai aan je werkplek!

2. Kleur op de werkvloer... en op je documenten!

We love colour! Met vrolijk gekleurd plakband geef jij zelfs een vrolijke draai aan het meest saaie papierwerk.

3. Kleurrijke post it's

Je hele bureau is volgeplakt met volgeschreven memopapiertjes, en ook op de grond zijn deze plakitems in veelvoud terug te vinden. Als je ze dan toch zoveel gebruikt: waarom dan niet in stijl? Juist! Met deze lieve en kleurrijke memoblokken geef je op een simpele manier een leuke draai aan je werkplek.

4. Een persoonlijke muismat

Tegenwoordig kun je elke willekeurige foto om laten toveren in een muismat... Wij zeggen: hebben!

5. Sorteren in stijl

Zorg dat je je bureau netjes houdt en berg je spullen op in fancy opbergdozen! Ga voor pasteltinten, leuke bloemenmotiefjes of voor knalkleuren à la deadly red en neon roze.

6. Een persoonlijk tintje

Geef je werkplek een persoonlijk tintje met een leuk prikbord met toffe verjaardagskaarten, een inspirerende quote van je beste vriendin of een lief berichtje van je lover. Tip: als je het doet, doe het dan goed: ga voor kleurrijke punaises! (Handige adresjes: Prikbordshop.nl & Label123.nl).

7. DIY: maak je eigen pennenbakjes

Leuke kantooritems hoeven niet duur te zijn, je kunt ze zelfs zelf maken! Tover een saai blik (van bijvoorbeeld doperwtjes, bonen of fruit op siroop) om in een eye catchy pennenbakje! Vul deze vervolgens met pennen in alle kleuren van de regenboog èt voilà: jouw bureau is de trotste bezitter van een nieuw, uniek en persoonlijk pronkstuk!

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

24 maart 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!