Op zoek naar dé juiste pasvorm lingerie? Win levenslang lingerie bij Miss Sylly

Op zoek naar dé juiste pasvorm lingerie? Win levenslang lingerie bij Miss Sylly

Een mooi setje lingerie zorgt voor meer zelfvertrouwen. Tenminste, als je de juiste pasvorm draagt. Alleen dan komt het je figuur ten goede. 

Op veel webwinkels vind je nog meettabellen volgens meettechnieken van 30 jaar terug. Dit is dan ook één van de reden waarom 80% van de dames een verkeerde maat lingerie draagt.

Levenslang lingerie winnen? Scroll dan snel naar beneden.

Sylvia aan het woord

'Geregeld kom ik dames in de winkel tegen die een 80-B dragen.  Door ze vervolgens met de nieuwste meettechnieken te meten, kan het zomaar voorkomen dat ze een 70-D krijgen van mij', aldus Sylvia Stymans eigenaresse Miss Sylly.

Met ruim 30 jaar ervaring is Sylvia een van de grootste lingeriedeskundigen van Nederland. Ze geeft workshops aan beginnende lingeriespecialisten en gevorderde lingeriespecialisten.

Daarnaast is ze ook uitgeefster van de door haar zelf geschreven boeken: 'Borsten pocketboekje' en 'De lingerie expert onthult'. Het Borsten pocketboekje kun je hier gratis downloaden.

TIP: Heb jij nog bh's in je kast liggen die niet meer passen of waar je niks mee doet? Kom ze dan inleveren bij Sylvia. Ze richtte de foundation 'La vie de soutien gorge' op. In samenwerking met de gemeente geeft Sylvia deze bh's door aan dames die 'zich het kopen van' niet kunnen veroorloven.

[gallery link="file" columns="2" ids="80862,80864"]

Win levenlangs lingerie bij Miss Sylly

Wat je ervoor moet doen? Breng op zaterdag 31 januari 2015 een bezoekje aan Miss Sylly aan de Voorstraat 65 in Spijkenisse. Bij elk merk lingerie (bruidslingerie uitgesloten) krijg je een leuk cadeautje. Koop je een setje (bh + broekje), dan krijg je een originele verrassing t.w.v. 39,50. Maar er is meer..

Op zaterdag 31 januari 2015 maakt één klant kans op levenslang gratis lingerie, dit wordt bekend gemaakt in de winkel op zaterdag 14 februari 2015. Elk jaar mag je opnieuw lingerie uitzoeken te hoogte van het aankoopbedrag (wat je besteed op zaterdag 31 januari 2015). Op deze dag geldt een maximaal aankoopbedrag van 500 euro per klant.

TIP: Wees er vroeg bij, want voor de verrassingen en cadeautjes geldt natuurlijk op = op!

Jessica Jansen

Door

27 januari 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!