Zo voorkom jij een droge huid in de winter

Om je huid niet aan haar lot over te laten, hebben wij producten van Philosophy getest tegen een droge huid.

De winter is al volop bezig en dat kun jij vaak maar al te goed merken aan jouw huid! Wanneer het buiten steeds kouder wordt en jij de verwarming steeds hoger zet, wordt onze huid vaak droger en grauwer. Om niet helemaal jouw gezicht en handen aan haar lot over te laten, hebben wij voor jou de producten van Philosophy getest.

Dit merk is in 1996 opgericht door Christina Carino, die zelf toen al dertig jaar ervaring had in de beauty-en wellnessindustrie. Zij ontwikkelde, samen met doktoren en wetenschappers producten voor elk type huid. Om de winter goed door te komen kun jij de producten van het merk 'Philosophy' gebruiken.

Philosophy wil mensen graag inspireren met inspirerende quotes en teksten die op de producten staan. Lees hieronder onze review van drie verschillende producten van Philosophy.

Hope in a jar

Deze crème is een absolute bestseller (misschien wel doordat Oprah hier zo fan van is). Ik besloot dat ik deze dus ook maar snel in huis moest hebben om te reviewen. En ja (ik zeg het niet vaak over een dagcrème), maar ik ben een klein beetje verliefd geworden.

Ik smeer mijn gezicht elke ochtend én elke avond in met 'hope in a jar' en ik moet zeggen dat mijn huid daarna echt fris en zacht aanvoelt!

Dat is in de ochtend wel fijn, want dit zorgt ervoor dat ik ook direct iets wakkerder wordt. In de eerste instantie 'schrok' ik wel van de prijs van het potje, maar ik doe er al ruim twee maanden mee!

En het voordeel: ik ben nog niet eens op de helft van de dagcrème. Dus uiteindelijk valt de prijs wel weer mee. Wel is het zo dat ik van mijzelf een hele fijne huid heb en goed tegen alle dagcrèmes kan. En dit is natuurlijk niet voor iedereen zo. Wel kan ik jou aanraden om deze crème een keertje te proberen!

TIP: Bij 'hope in a jar' hoort ook 'hope in a jar night'. Zo krijg jij een perfecte en zachte huid! 

Hands of Hope

Droge handen, dat is wat ik van die koude winter krijg. Toen ik de tube 'Hands of hope' zag beloofde het veel goeds. Zo'n tekst raakt. Bij het openen van verwachtte ik een zoete geur. Deze geur was echter neutraal. Zelf vind ik dit een verbeterpuntje aan deze handcreme.

Uiteindelijk gaat het erom dat de creme de kloofjes in je handen tegengaat, daar voldoet dit product zeker aan. Als je dit product op je handen smeert is het snel ingedroogd, dat vind ik persoonlijk fijn aangezien je dan niet met plakkerige handen verder moet.

Cleanse

De Purity reinigingsolie is een product uit de 'made simple lijn'. Je reinigt je huid op een hele simpele manier. Laat dat nou net zijn wat iedere vrouw wil! Ik had genoeg van het gerommel met al die watjes en reinigingsdoekjes. Het enige wat je nu nog nodig hebt is de reinigingsolie.

Maak je gezicht vochtig en masseer de olie zachtjes in. Vervolgens was je de olie eraf met water en klaar ben je! De olie laat geen vette laag achter op je huid en haalt zelfs waterproof make-up er makkelijk af.

Ik gebruik de olie iedere avond en ook van dit product heb je maar een klein beetje nodig. Je hebt er dus lang plezier van. Mijn huid is erg gevoelig en droog maar reageert goed op dit product. Ik heb geen last van irritaties. Wel raad ik je aan om na het reinigen je huid te hydrateren.

Het is een heel handig alles in 1 product. En een échte aanrader als je op zoek bent naar een goede duurzame gezichtsreiniger!

Met deze producten van Philosophy kun jij de winter aan:

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

25 november 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!