Uashmama paperbags - De trend van dit moment

Uashmama paperbags - De trend van dit moment

Uashmama betekent 'was mama'. Zijn we dat niet allemaal? Traditie, vakmanschap en technologie hebben er voor gezorgd dat Uashmama tot leven is geroepen. Het is papier, maar lijkt op leer, behoudt altijd zijn vorm (ook in dit Nederlandse weer) én is wasbaar. Uashmama come to mama! 

Credit: girlandgraaf.com

Eco meets fashion

Het begon met de ecologisch gemaakte paperbags en binnen 'no time' werd dit een trend. Waarom? Omdat het er uitzag als een leren stoffen tas, maar toch echt gewoon gemaakt is van 100% vezels van kweekbomen. De collectie wordt steeds uitgebreider, want inmiddels kun je bij dit Italiaanse merk ook al terecht voor handtassen, shoppers, bretels en zelfs schorten.

LEUK OM TE WETEN: De producten worden allemaal met  in hun eigen atelier gemaakt. Puur vakmanschap!

Wash it & Buy it

Voor het wassen van deze bijzondere tassen is ook een beetje handwerk nodig. Een handwas zorgt ervoor dat al jouw Uashmama items er weer op en top bij staan. En wat is het heerlijk dat het is gemaakt voor het echte Nederlandse weer! De Paper bags verschillen van €5,95 tot €19,95.

Home & Kids

De zakken zijn ook perfect te gebruiken om planten in te laten groeien, maar ook om het speelgoed van je kids in te bewaren. Door verschillende kleurtjes past het bij ieder interieur!

[gallery link="file" columns="2" ids="78207,78214,78210,78209,78211,78212"]

Credit: uashmama.it

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

18 december 2014

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!