9 internationale beautytips door wereldwijze vrouwen

9 internationale beautytips door wereldwijze vrouwen

Heb jij ook wel eens last van dof haar of droge lippen? Heel vervelend. Gelukkig kunnen we aan deze kwaaltjes iets doen! Over de hele wereld worden andere producten gebruikt. Anders dan wij gewend zijn. Wil je weten wat ze in Italië tegen droge lippen doen? Of hoe ze in Japan aan die mooie en zuivere huid komen? Haal het mooiste uit jezelf naar boven en ga aan de slag met deze 9 beautytips van over de hele wereld.

Credit: dreamyourself

1. Australisch haar zonder roos

Roos in je haar is helemaal niet fijn. Ook al duizenden shampoo's tegen roos gebruikt die niet hun werk doen? Wat nu? In Australië weten ze het. Het is totaal niet moeilijk en het kost niet veel geld.

Wat moet je doen? Pak je shampoofles en doe er enkele druppels eucalyptusolie in. Voeg nog een paar druppels 'tea tree oil', oftewel theeboomolie toe, en voilá, jouw shampoo tegen roos is klaar. Een paar druppels zijn voldoende voor een groot effect! Je kunt deze producten bij De Tuinen kopen.

2. De Spaanse zorg voor kringen om je ogen

Kringen om je ogen? De meeste mensen zullen direct naar een komkommer grijpen. Toch is er een betere oplossing. In Spanje gebruiken ze aardappelen. Snijd hele dunne plakjes aardappel en plaats deze rondom je ogen. Laat deze zo'n tien minuten op je gezicht liggen en weg zijn je kringen. Het werkt écht en nog beter dan komkommers. Aardappelen bevatten een stofje waar je huid lichter van wordt en dus je donkere kringen rondom de ogen van vervagen.

[gallery link="none" columns="2" ids="51164,51165"]

Credit: capecod / prettystuff

3. Japanse huid verzorging

Bij Japanse vrouwen zie je nooit onzuiverheden in het gezicht. Dat is te danken aan hun goede verzorging van de huid. Maar hoe doen zij dit toch? Hoe krijgen zij hun huid zo gaaf? Hier verklappen wij het geheim: Japanse vrouwen gebruiken kamilleolie tegen rimpels. Het werkt zelfs na het dragen van een baby.

Kamilleolie helpt ook jouw nagels en huid te versterken, je haar lijkt jonger en meer gevoed. Smeer het op brandwonden en je ziet dat het een rustgevend effect heeft. Japanse deskundigen raden het zelfs aan in plaats van botox en collageeninjecties.

4. Braziliaanse verzorging tegen cellulitis

Overal in de wereld kampen vrouwen met cellulitis, zelfs in Brazilië! Toch zie je de cellulitis vaak niet terug als je Braziliaanse vrouwen in die kleine bikini's ziet. Hoe krijgen ze het voor elkaar? Zand. Zand is het antwoord op de vraag over cellulitis. Wrijf zand over je lichaam en je cellulitis zal langzamerhand verdwijnen. Zand werkt als een soort scrub, hiermee masseer je je huid en verwijder je al je dode huidcellen.

5. Zimbabwe's methode voor meer energie

Een lange werkdag gehad en je moet nog een hele avond gezellig doen tegen je familie en vrienden, waar je tegenop kijkt? Dan vind je hier de methode om meer energie te krijgen. Weg met de energiedrankjes en weg met de suikersnoepjes. In Zimbabwe vertrouwen vrouwen op thee met citroen.

Dit zuivert je systeem en het geeft het stofje metabolisme in jouw lichaam een vliegende start. Hierdoor barst je weer van de energie en kun je er weer een avondje tegen aan!

[gallery link="none" columns="2" ids="51172,51173"] Credit: Media-cache / imagebdp

6. Indiaase haar verzorging

Mooi, sterk, dik, glanzend en donker haar, dat vind je in India. Het ziet er vaak prachtig uit: om echt jaloers op te worden (ik althans wel)! Maar hoe krijgen wij ook mooi, sterk, glanzend en vloeiend haar? Hoe doen ze het? Het Indiaase geheim achter hun prachtige haardos, is kokosolie. Kokosolie versterkt je haar. Warm de olie op en masseer de olie in je hoofdhuid. Houd dit één nacht in je haar en douche het er de volgende ochtend er uit. Doe dit eenmaal per week en het resultaat mag er zijn.

7. Italiaanse lip verzorging

Dikke, rode en volle lippen is erg vrouwelijk en we willen dat allemaal wel. Dit is één van de technieken van schoonheid die bewijst dat schoonheid niet duur is. Italiaanse vrouwen smeren hun lippen in met olijfolie. Het verzacht de lippen niet alleen, maar het versterkt de conditie van de lippen ook.

Daarnaast geeft olijfolie lippen ook meer glans. Griekse vrouwen gebruiken olijfolie niet alleen voor hun lippen. In Griekenland is het ook gebruikelijk om olijfolie op geïrriteerde, droge en verbrande plekken te smeren.

8. Scandinavische gezichtsverzorging

Niet alleen Japanse vrouwen hebben een waanzinnig mooie huid, ook Scandinavische vrouwen hebben een gezicht om 'u' tegen te zeggen. Maar de aanpak van de Scandinavische vrouwen is veel simpeler en goedkoper dan de methode van de Japanse vrouwen. Koud mineraalwater is het verborgen geheim. Ze drinken veel koud mineraalwater, wat het lichaam zuivert. Ook reinigen ze hun huid met dit zuivere mineraalwater. Splash ijskoud zuiver mineraalwater twintig keer in je gezicht en je huid zal gehydrateerd, gezond en zonder wallen zijn.

[gallery link="none" columns="2" ids="51176,51177"]

Credit: Hairstyledown / nastya

9. China's anti-aging geheim

Oud worden willen we allemaal, maar oud zijn, ho maar! Om het ouder lijken tegen te gaan, kopen we crèmes en geloven we alles wat er gezegd wordt over de bestrijding van rimpels. Waarom houden we het niet simpel: weg met de dure crème en drink witte thee. Het beschermt je huid tegen vrije radicalen.

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

22 oktober 2014

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!