Tattoo verbergen met make-up - 3 manieren

Mensen laten steeds vaker een tatoeage zetten, maar hebben soms achteraf spijt.

Tattoos zijn op dit moment helemaal hot. Mensen laten steeds vaker een tatoeage zetten. Deze tattoos variëren van een kleintje op de voet of schouder, tot hele kunstwerken op armen, benen en rug. En hoe mooi en tof wij tattoos ook vinden, soms is het handig als je hem kan verbergen voor een belangrijk gesprek of tijdens het werken bijvoorbeeld.

Tattoo verbergen met make-up 

 

Verberg je tattoo met Covermark! Voor deze manier heb je concealer en make-up spray nodig. Zorg dat je de goede kleur concealer hebt, die perfect matcht met je huidskleur. Smeer de concealer met een kwastje of met je vinger op je tattoo. Smeer voor de zekerheid nog een tweede laagje concealer op je tattoo, zodat de tattoo niet meer zichtbaar is. Spray er daarna make-up spray op, zodat de concealer gedurende de dag goed blijft zitten.

Concealer Mac; Douglas € 16,50. Gebruik een (matte) foundation en transparante make-up poeder. Smeer allereerst de foundation uit over je tatoeage. Als de foundation een beetje opgedroogd is, fixeer je de foundation met de transparante make-up poeder. Deze zorgt er voor dat de foundation de hele dag door goed op je tattoo blijft zitten.  

Kat von D Tattoo concealer; Sephora $ 25 Voor de laatste methode gebruik je de HD poeder van For Ever, make-up spray en de Kat von D. concealer. Deze concealer van Sephora is speciaal gemaakt door tatoeëerder Kat von D. om je tattoo te verbergen. Smeer de concealer over je tatoeage met je vingers, een kwastje of sponsje. Laat de concealer even drogen en smeer als het nodig is nog een extra laagje om je tattoo helemaal te bedekken. Om er voor te zorgen dat de concealer niet zo glanst kun je de HD poeder gebruiken, spuit het geheel daarna nog in met make-up spray voor een langdurig effect.

Heb jij nog waardevolle tips? Laat dan een reactie achter! 

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

02 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!