Zo maak je een knot met een sok!

Zo maak je een knot met een sok!

Je ziet het overal op straat en op onze redactie is het ook hot: knotten boven op onze hoofd! Vaak willen we ons haar uit onze gezicht dus bind je jouw haar snel vast in een knot. Vaak is deze dan een beetje rommelig. Een mooie, nette knot staat veel chiquer en is ook snel gemaakt! Hoe? Met een sok. Credit: Coolechicstylefashion.blogspot.it

Hoe maak je de knot?knot maken met sok

Stap 1

Kies een sok uit die dezelfde kleur heeft als je haar; heb je die niet, dan kun je ook een soortgelijke kleur kiezen. Knip de tenen eraf en rol vanaf daar de sok heel strak op. Hoe dikker de sok, hoe groter de knot.

Stap 2

Borstel jouw haar en doe je haar in een hoge staart. De plek waar je de staart maakt, komt ook de knot.

Stap 3

Pak nu de sok erbij en steek het einde van jouw staart erdoorheen. Doe de uiteinden om de sok heen en rol dan de sok naar beneden, terwijl je jouw haar onder de sok stopt. Het lijkt soms alsof het niet werkt, maar het werkt wel! En misschien heeft het wat oefening nodig ;) Als de sok blijft zitten, bevestig je de knot met haarspeldjes. Check ook of je de sok nog ziet. Als je het nog ziet, dan kun je jouw haar een beetje verspreiden met je vingers.

Stap 4

The finishing touch: haarspray!

Fotocredit: Amy

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

18 september 2014

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!