5 ideeën voor een pittig kort kapsel

5 ideeën voor een pittig kort kapsel

Heb je zin om je haar te knippen? Ga voor een pittig, kort kapsel!

Heb je zin om je haar te knippen? Ga voor een pittig, kort kapsel! Wij zochten de gaafste voorbeelden voor je op. Hier 5 ideeën voor een pittig kort kapsel, er zit vast wel iets voor je tussen!

Lees voor meer inspiratie over korte kapsels ook ons andere artikel: Korte kapsels!

1. Sexy en stijlvol

Super kort, maar ontzettend sexy! Je hoeft daar echt geen lange lokken voor te hebben. Het heeft misschien iets weg van een mannenkapsel, maar je kunt het heel vrouwelijk maken!

Neem dit kapsel alleen niet als je een te rond hoofd hebt of wanneer je wat dikker bent. Je kunt er namelijk een dikker lijkend hoofd door krijgen!

2. Lief model

Wil je niet zo extreem kort als hierboven, omdat het je gezicht wellicht wat hard maakt of wat dikker? Kies dan voor een iets langer model. Bij een rond hoofd staat dit heel mooi! Een mooie lange lok in je gezicht en een beetje slag tot aan je kaaklijn en je ziet er ontzettend schattig uit!

3. Krullend kapsel

Ben je gezegend met krullen of heb je een permanent? Wees voorzichtig met je haar rigoureus kort knippen! Als je extreem veel krullen hebt, kun je op een soort schaapje gaan lijken. Bij grove krullen heb je kans dat ze er uit vallen of dat je haar gaat pieken.

TIP: Overleg goed met je kapper welk model bij jouw haar en krullen past, dan zit je altijd goed.

4. Stoer kapsel

Kort haar kan niet alleen sexy of lief zijn, maar juist ook heel stoer! Kijk maar naar onderstaande voorbeelden. Een gave kuif of lange lok. Een verschil in lengte met de voor- en achterkant kan ook super stoer staan! Wil je geen truttig kort koppie, ga dan voor een lichte 'extreme look'. De kinkykapper weet daar wel raad mee!

5. Extravert

In het verlengde van stoer licht natuurlijk de extraverte look. Wil je én stoer én lekker opvallend. Knal er een felle kleur in of werk met verschillende kleuren. Laat je haar in een stoer model knippen en kijk samen naar welke kleuren mooi bij jouw gezicht en huidskleur passen. Ga je voor fel rood of juist voor mysterieus blauw?

Durf jij die knipbeurt aan of houd je je langere haar liever nog even vast?

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

01 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!