Romantische bestemmingen - De 5 meest romantische plaatsen ter wereld

Romantische bestemmingen - De 5 meest romantische plaatsen ter wereld

Voor romantische gelegenheden moet je creatief zijn.

Romantische bestemmingen? Waar denken we dan aan? Ja, aan Parijs en Rome. Maar er zijn zó veel meer bestemmingen die romantischer zijn dan ooit tevoren.

Credit: RachelZarrel

Voor romantische gelegenheden moet je creatief zijn. Of het nou een speciale diner is of dat huwelijksaanzoek. Waarom dan niet vliegen naar één van deze 5 meest romantische bestemmingen?

LEES OOK: De 7 meest romantische bestemmingen in de USA zónder mobiel netwerk

1.  Santorini, Griekenland

Oftewel, Thirza, met haar schitterende zonsondergang. Perfect voor de lovebirds die op zoek zijn naar een speciaal plekje. De wijngaarden, dorpen die zich op de steile kliffen bevinden en de stranden Perissa, Perivolos en Kamari zijn een echte bezienswaardigheid!

[gallery link="none" columns="2" ids="65589,65584"]

Credit: Allard Schager / myfairytaleeverafter

2. De Malediven

De resorts die zich op de Malediven bevinden zijn een ware genot. Heel romantisch en perfect voor een huwelijksreis of gewoon een heerlijke vakantie met je partner. Het prachtige heldere blauwe water, de witte stranden en het klimaat.. Wat wil je nog meer?!

[gallery link="none" columns="2" ids="65583,65591"]

Credit: babi1976 / shangri-la

3. Kaua'i, Hawaii

Kaua'i is een heerlijk eiland waar je de meest leuke dingen kunt beleven. Niet alleen heb je de witte stralende stranden en de mooiste zonsondergangen. Je hebt daar anders ook wel mooie duik en snorkelgelegenheden, je kunt er fantastisch hiken en voor de romantische botanisten heb je de tuinen in The Garden Isles!

[gallery link="none" columns="2" ids="67334,67335"]

Credit: Piueti Makasurf4living

4. Islamorada, Florida

Deze bestemming is één van de meest romantische plaatsen in Noord Amerika en is perfect om er even saampjes tussen uit te gaan. Genieten van het prachtige uitzicht, het tropisch klimaat, de gezellige mensen en uiteraard de vele activiteiten en bezienswaardigheden zoals de coral shores en diving museum.

LEUK: de roze canyon in Arizona is zeker ook een kijkje waard! Het is namelijk één van de mooiste (en roze!) plekken op aarde.

[gallery link="none" columns="2" ids="67339,67341"]

Credit: daehyunquest / cheeca

5. Koh Tao, Thailand

De stranden in Koh Tao zijn adembenemend! Als stel kun je daar heerlijk genieten van een echte tropische vakantie. Samen genieten van de zon, scubadiven of de locale tentjes bezoeken voor een romantisch dinertje. Heeerlijk!

[gallery link="none" columns="2" ids="67349,67350"]

Credit: worldpitou / witchstars

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!