Nagellak trends najaar 2015

Nagellak trends najaar 2015

5 winterse kleuren die jouw outfit afmaken

Nagellak trends najaar 2015 - De nagellaktrends veranderen nog sneller dan het weer. Natuurlijk moet je altijd lekker doen wat je zelf mooi vindt, maar wil je de trends wel volgen, dan is het deze winter tijd voor donkere kleuren!

1. Zwart

Zwart is altijd een goed idee! Een diepe, duistere kleur is het helemaal deze winter. Eventueel een kleine shimmer of glitter in maakt het net wat feestelijker!

4. Mintgroen

Mintgroen is een kleur die je deze winter veel terug zal zien komen in kleding en stem je manicure hier goed op af met een taupe lakje.

2. Donkerblauw

Een stijlvolle blauwe manicure is net even wat anders dan zwart. Een donkere lak past altijd goed bij de donkere seizoenen.

3. Donkerrood

Een kleur die nooit out of style gaat: rood. Waar je in de zomer felrood draagt, ga je deze winter voor het donkerrode.

5. Blanco

Verzorgde, kortgeknipte blanco nagels zagen we het afgelopen jaar al vaker langskomen. Ook deze winter zal deze trend niet veranderen.

Structuurlakken zijn deze winter niet meer echt ‘in’. Wat wel helemaal hot wordt, is het experimenteren met nail­art. Water decals, nagel tattoos, stickers: everything is possible. 

Dit zijn ook manieren van nail­art die laagdrempelig zijn ­geen kunstwerken maken met kwasten, maar in 5 minuutjes een schilderij op je vinger plakken. Ideaal toch?

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

08 december 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!