In 6 simpele stappen naar een ingevouwen knot

In 6 simpele stappen naar een ingevouwen knot

Elke dag struinen we Pinterest af voor leuke ideeën en inspiratie. Volg je ons al op Pinterest? Zoals je misschien wel weet, staan hier er veel methodes over afvallen, lekkere recepten en geweldige outfits. We kwamen dus ook deze leuke DIY tegen! Maak een fashionable kapsel in een (letterlijke) handomdraai.

Photo Credit: blackswandive

Wat heb je nodig

  • Haarelastiekje
  • 15 schuifspeldjes
  • Haarlak
  • Haar accessoires, zoals een bloem, lint of haarband

Zo maak je een ingevouwen knot

Stap 1

Borstel jouw haar en maak een strakke staart die op de hoogte van jouw oren zit. Trek het elastiekje een paar centimeter los van jouw hoofd zodat er een zakje ontstaat waar het haar later in gerold wordt.

Stap 2

Rol jouw haar naar boven en rol het in het zakje, alsof je een slaapzak oprolt. Duw het haar er niet doorheen en probeer de rest van de haren netjes te houden.

Stap 3

Houd jouw knot in één hand als je het haar vast gaat maken. Maak met de schuifspeldjes het elastiekje vast zodat je het niet meer ziet en maak de rest van de knot ook vast. Gebruik zoveel schuifspeldjes als je nodig hebt.

Stap 4

Als je losse plukjes hebt door laagjes vlecht of draai ze naar achter en maak die vast in jouw knot.

Stap 5

Nu kun je de haar accessoires erin verwerken.

Stap 6

Maak alles vast met haarlak voor the finishing touch. [gallery link="none" columns="1" ids="57414,57415,57416,57417,57418,57419"] Photo Credit: Victoria Stanell

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!