De meest relaxende, exotische rust vind je hier!

De meest relaxende, exotische rust vind je hier!

Door de liefdesscène van de film From here to Eternity (1953) is het strand bekend geworden en wordt liefkozend Eternity beach genoemd

Ondanks het milde weer in Nederland, hebben wij toch een ernstige vitamine D tekort. En hoe kun je dit beter verhelpen dan naar de zon te vliegen. Ga lekker met je partner, vriendinnen of familie de volgende vakantie plannen. Wat dacht je van een exotisch, warme en oogverblindend mooie plek: Halona Beach Cove.

Credit: tini21

Aloha, Eternity beach

Haal die Hawaii krans maar uit de kast, want de perfecte zenplek brengt ons dit keer op Oahu, Hawaii. Dit afgelegen stuk strand is uiterst geschikt om helemaal tot jezelf te komen. Door de liefdesscène van de film From here to Eternity (1953) is het strand bekend geworden en wordt liefkozend Eternity beach genoemd.

Zwemmen met schildpadden

Je kunt gerust gaan zwemmen in het azuurblauwe water, maar wees voorzichtig! Als je te ver uit de kust zwemt dan heb je kans om met de harde stroming meegevoerd te worden. Vergeet je duikbril en snorkel niet mee te nemen: de onderwaterwereld is spectaculair. Het is dan ook de perfecte plek om schildpadden te zien!

[gallery link="none" columns="2" ids="45743,45742,45745,45744"] Credit: Nbcnews Hawaiipictureoftheday500px en Oahudailyphoto

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!