Zo creëer je de 'French twist'

Zo creëer je de 'French twist'

Grace Kelly was een stijlicoon! Helemaal door de 'French twist' die zij altijd droeg en deze kun jij nu ook creëren.

De Grace Kelly look, ook wel bekend als de Franse rol is super chique en netjes. Je haar mooi oprollen en vaststeken. En het leuke is: het kan bij iedere gelegenheid! Voor je aankomende feestje ben je helemaal klaar voor. Ben je benieuwd welke verschillende haarstijlen je kan uitproberen? Bekijk ze hier. 

Wij waren wel benieuwd naar de verschillende versies van deze haarstijl en gingen op zoek naar leuke voorbeelden. Voor elke gelegenheid een andere rol!

De omgekeerde Grace Kelly rol

Deze ziet er vrij eenvoudig uit. Een mooie rol op je achterhoofd met een speels staartje aan de onderkant. Hierdoor is het een net kapsel, maar toch lekker casual. Leuk voor je feestje met je vrienden maar ook voor het diner met je schoonouders!

 De Franse twist

Heb je een sollicitatie of een belangrijke zakenafspraak en wil je netjes voor de dag komen? Als je lang haar hebt, is het erg mooi om je haar in elkaar te draaien en op te steken. Werk alle plukjes netjes weg, maar houd wel een mooie lok op je voorhoofd. Zo kunnen ze niet meer om je heen!

De romantische draai

Ideaal voor een romantisch etentje met je geliefde of voor een date-afspraak! Maak van de voren wat losse krullen als je die niet van jezelf hebt en draai je haar naar de zijkant. Vervolgens steek je je krullen vast aan de achterkant en je romantische look is klaar!

De nonchalante knot

Draai je haar in verschillende plukjes in op je hoofd. Zet de plukjes vast en maak aan de achterkant een gewone paardenstaart. Een waanzinnige casual look die er simpel, maar heel stijlvol uitziet. Ideaal voor een vrije dag, wanneer je er toch netjes en verzorgd uit wilt zien.

Grace Kelly rol voor kort haar

Heb je kort haar en wil je ook graag een chique, Franse rol in je haar? Het kan! Zelfs met kort haar kun je een poging wagen tot een Grace Kelly rol! De achterkant moet wel lang genoeg zijn voor een klein staartje, maar die lange lokken zijn absoluut niet nodig!

Heb jij nog goede tips voor het maken van een French Twist of een leuke variant? Laat het ons weten!

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

17 december 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!