Nagels weer wit krijgen op deze 7 simpele manieren

Nagels weer wit krijgen op deze 7 simpele manieren

Zijn jouw nagels geel? Dit komt omdat jouw nagels niet genoeg zuurstof krijgen omdat er altijd nagellak op zit en het op jouw vinger drukt.

Geel, groen, rood, blauw of oranje; het maakt niet uit, alles kan en mag! Heb jij ook inmiddels alle kleuren van de regenboog op jouw nagels gehad en kun je niet meer zonder? Maar als je het eraf haalt, heb je lelijke gele nagels.. Dit komt omdat jouw nagels niet genoeg zuurstof krijgen omdat er altijd nagellak op zit en het op jouw vinger drukt. 

We hebben een aantal manieren onderzocht die je kunt gebruiken om jouw nagels weer witter te krijgen. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat je altijd een base en top coat gebruikt.

Nagels weer wit krijgen op deze 7 simpele manieren

 

Manier 1: Waterstofperoxide en soda

Dit is de meest effectieve manier om jouw nagels weer wit te krijgen: een mix van waterstofperoxide en soda. Maak mix van 1 eetlepel waterstofperoxide (dit kun je in de meeste drogisterijen kopen) en 2 eetlepels soda. Dip het watje een beetje in de mix en dep het op jouw nagel en onder de bovenkant van jouw nagel, dus het stukje dat uitsteekt. Jouw nagel is dan een beetje nat en laat het 3 minuten inwerken. Spoel het dan af met warm water. Herhaal dit elke 6 weken voor een goed resultaat.

Manier 2: Vijlen

Deze manier helpt voor even: nagels vijlen. Vijl de bovenkant van jouw nagels met een glasvijl om het ergste weg te halen.

Manier 3: Citroen

Je kunt ook jouw nagels in een kommetje met citroensap stoppen. De zuren van de sap zorgt voor wittere nagels.

Manier 4: Tandpasta

Maak met een beetje tandpasta op jouw tandenborstel jouw nagels wit. Haal de borstel voorzichtig over jouw nagels om het witter te maken. Tandpasta heeft namelijke, net als soda, een verblekend effect op nagels.

 

Manier 5: Kunstgebitreiniger

Voor sneller resultaat kun je ook jouw nagels in kunstgebitreiniger houden voor 5 minuten. Misschien heeft jouw opa of oma wel een paar tabletten liggen! Durf jij dit aan?

Manier 6: Verzorgingstift

Voor een nog snellere resultaat kun je ook onder de bovenkant van jouw nagels bewerken met een verzorgingsstift voor witte nagels. Et voilá!

Manier 7: Rust

Als je echt wilt dat jouw nagels weer wit worden, laat dan jouw nagels rusten en doe dus geen nagellak meer op. Dit is echt de enige manier om het helemaal op te lossen. Heb je opeens veel meer tijd over en kun je niet goed stilzitten, ga dan jouw huis goed boenen met bleek! Dit verbleekt de tegeltjes van de badkamer maar ook jouw nagels! Dat houdt je gedachte weer af van jouw nagels.

De laatste stap

Als je een van deze manieren, of meerdere, hebt gebruikt, smeer jouw handen dan in met handcrème. De producten maken de nagels breekbaar en als je ze insmeert dan worden ze weer soepel.

En heeft het gewerkt bij jou? Laat het ons weten! 

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

29 maart 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!