Wil jij langer lijken? Wij hebben tips verzameld die jou helpen!

Wil jij langer lijken? Wij hebben tips verzameld die jou helpen!

Wil je langer lijken, dan is dit heel makkelijk om te faken! Hier vind je een aantal tips.

Je kunt van alles aan jezelf veranderen, maar je lengte staat vast. Hoge hakken verlengen je wel iets, maar écht lang word je er niet van. Met de juiste kleding en accessoires kun je wel doen alsof. Je wordt niet langer, maar je kunt de schijn wel wekken. Bekijk onze tips en ideeën!

Wil jij langer lijken?

Wij hebben tips verzameld die jou helpen!

 

Een hoge taille

Broeken en rokken die hoog op je taille, of als je wat smaller bent; net onder je navel zitten, zorgen ervoor dat je benen langer lijken.

highwaistCredit: Anais / dirtyrichmond

Korte truien

Als je trui precies op je taille stopt, lijken je benen ook langer. Met een leuke jurk of een hoge rok eronder is je outfit compleet.

croptopCredit: collegevintage

Pumps

Hakken die je tenen bedekken en geen bandjes of veters hebben, maken je benen langer. Zelfs een beetje letterlijk, als je hak groot is. Koop ze in een huidskleur roze, hierdoor lijkt het een verlengstuk van je been!

pumpsCredit: shoesandbeauty / comtesse

Een ronde halsketting

Koop een mooie ronde ketting. Je ogen lijken er groter door en je nek wordt langer. Als je de ketting precies aan de onderkant van je nek laat zitten, heb je het meest natuurlijke effect. necklaceCredit: obaz ink361

Doe aan colour blocking

Combineer kleuren die eigenlijk niet matchen. Colour blocking is helemaal in deze winter, dus doe er je voordeel mee! Door tegenovergestelde kleuren met elkaar te combineren lijkt het ook of je langer bent.

colorCredit: a-thread / micheylikesit

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!