Borsten liften - 4 trucs voor stevigheid zónder operatie

Lift je borsten zonder operatie! Lees snel de 4 tips en trics!

Dit klinkt je vast als muziek in de oren: Lift je borsten zonder een borstvergroting of andere medische ingreep. Ik denk dat elke vrouw wel een voorkeur heeft voor stevige borsten. Mocht je niet zulke stevige "jongens" hebben, geen ramp! 

Je kunt genoeg doen zonder meteen te gaan voor een drastische operatie of zonder 2 uur per dag in de sportschool bezig te zijn! Lees hier hoe je dat easy kunt aanpakken!

Borsten liften

4 trucs voor stevigheid zónder operatie

 

1. Lift je borsten met stickers

Koop stickers en voordat je het weet zijn je borsten gelift. En niet een beetje gewoon écht goed! Deze stickers zijn helemaal een uitvinding wanneer je een leuk strapless jurkje wilt dragen en geen zin hebt in een onhandige strapless bh. Of wat denk je onder je bikini? Want deze stickers zijn ook nog een keer waterproof!

De sticker is doorzichtig, je kunt ze zien als een tweede huid. Wanneer je de sticker wil verwijderen, trek je deze er gewoon vanaf!

2. Borst oefeningen

Met oefeningen kun je je jouw borsten ook steviger maken! Je hoeft niet een uur per dag oefeningen te doen. Begin gewoon met wat oefeningen, sommige oefeningen kun zijn ideaal voor als je onder de douche staat.

Oefening 1: Druk je handen, voor je borst tegen elkaar en druk ze hard tegen elkaar in een snelle beweging. Doe dit 100 keer.

Oefening 2: Het zijn verschikkelijke oefening maar effectief, de push ups! Kun je jezelf nog niet goed opdrukken, kun je ook beginnen door deze oefeningen op je knieën te doen.

3. Draag een goede BH

Dit helpt niet om direct stevigere borsten te krijgen, maar het is wel erg belangrijk dat je voorkomt dat je borsten gaan hangen. Heel veel vrouwen dragen een verkeerde BH. Laat je maat eens goed opmeten en schaf een goede bh aan. Daarnaast kan een goede BH ook wonderen doen!

4. Masseer je borsten!

Masseer je borsten elke ochtend en avond (of laat het doen)! Door je borsten te masseren bevorder je de bloedcirculatie. Dit helpt voor de elasticiteit van je borsten.

Sarah Glasbergen

Door

04 november 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!