Uniek onderwater hotel in Tanzania waar je tussen de vissen slaapt

Uniek onderwater hotel in Tanzania waar je tussen de vissen slaapt

Een onderwaterhotel kamer van alle gemakken voorzien en de inktvisjes krijg je er gratis bij. Klinkt paradijselijk, nietwaar?

Dit is er zeker eentje die in de categorie 'bijzondere hotels' valt. Je hebt namelijk niet alleen dit hele hotel helemaal voor jezelf maar je slaapt ook nog eens tussen de vissen. Kan het nog unieker? Zie je de jaloerse blikken al als jouw Facebook-vrienden een selfie bij het onderwaterhotel in Pemba, Tanzania voorbij zien komen. 

 

Uniek onderwater hotel in Tanzania

Bij de vissen? Jazeker! In het Manta Resort bij het eiland Pemba van Tanzania aan de oostkust van Afrika kan het! Dit hotel is ontworpen door Mikael Genberg van Genberg Underwater Hotels AB en is Afrika's allereerste onderwaterhotel. De hotelkamer heeft in totaal 3 lagen en natuurlijk zijn ze allemaal even bijzonder.

Drie prachtige lagen

De bovenste laag is een ware lounge area met zonnestoelen, comfort kussens en een uitzicht waar je 'U' tegen zegt. En vergeet natuurlijk ook niet het uitzicht 's avonds: de sterrenhemel is adembenemend! De middelste verdieping genereert als huiskamer. Heerlijk om van je bank zo in het water te rollen.

De onderste verdieping bevindt zich in het water en is mijn persoonlijke favoriet. Met ramen aan elke kant slaap jij letterlijk tussen de vissen. In deze ruimte staat een heerlijk bed om te slapen maar iedereen neemt hier natuurlijk eerst 10.000 foto's voordat überhaupt de eerste schemer valt.

Vakantiefoto's worden geweldig

Ben jij in voor een spectaculaire vakantie met de beste Facebook foto's ooit - oh, en je bent bereid om daarvoor te sparen -  check dan snel hun site: Afrika's eerste onderwaterhotel! Een enkele overnachting hier kost je ongeveer 600 tot 700 euro, maar ga je een week of langer dan word je wel gematst in de prijs. Ga jij het checken en lekker wegdromen bij deze regen vandaag?

[gallery link="none" columns="1" ids="61054,61053,61057"]

Photo Credit: TwistedSifter

 

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!