Sportproof kapsels  - 5 handige tips en tricks

Sportproof kapsels - 5 handige tips en tricks

De zomer komt eraan, iedereen is weer lekker aan het sporten. Super goed! Maar heb jij ook altijd een hekel aan je haar tijdens het sporten? Je wilt je concentreren, dus irritante losse plukjes kunnen we niet gebruiken. Maar eerlijk is eerlijk, we willen er allemaal ook wel een beetje leuk bijlopen. Hoe hou jij je haar in bedwang?

Photo Credit: Fit Sugar

5 tips en tricks voor leuke, handige sportproof kapsels!

Sportproof kapsels

Tip 1 - Droogshampoo

Spuit voordat je je haar vastmaakt een beetje in met droogshampoo. Dit moet je vooral doen bij je haarlijn en in je nek. Dit houdt absorbeert namelijk het zweet zodat het niet over je gezicht loopt tijdens je bootcamp.

Tip 2 - Zweetbandjes

Dep met het zweethandje langs je haarlijn om overtollig zweet op te nemen maar strijk er ook mee langs je haar om los vallende plukken wat aan te drukken. Sporty spice all the way!

[gallery columns="1" link="none" ids="59492"]

Photo Credit: Hotstyle

Tip 3 - Wees creatief

Een paardenstaart, ingevlochten haar of knot blijft verreweg het beste zitten. Neem deze basics en wees een beetje creatief om het net wat leuker te maken. Vlecht bijvoorbeeld je één zijkant en zet hem vast in de paardenstaart, valt meteen op!

Tip 4 - Sportproof accessoires

Lijkt onlogisch maar hoeft helemaal niet in de weg te zitten. Rock bijvoorbeeld een bandana of doe een felgekleurde haarband in.

[gallery columns="1" link="none" ids="59493"]

Photo Credit: Kapper Amsterdam

Tip 5 - Föhn je sportproof kapsels

Niet heel veel tijd, maar wil je je toch fris voelen mét goed haar? Föhn je haar dan droog! Als je het tijdens het sporten in een knot of vlecht heb gehad, des te beter. Nu krijg je ook nog eens een natuurlijke slag. Wat droogshampoo of volume hairspray erin en je bent good-to-go!

Dames, nu hebben we echt geen excuus meer om niet te sporten. Ga ervoor!

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!