De beste manier om nagellak aan te brengen

De beste manier om nagellak aan te brengen

Nagellak is helemaal van nu. Je kunt ze in alle kleuren kopen en alles kan en mag! Van geel tot rood en van roze tot groen, 'mixen en matchen' is nog nooit zo leuk geweest! Maar hoe kun je nagellak het beste aanbrengen..

Photo Credit: pshiiit Toch kan het best lastig zijn; je schiet wel eens uit en sommige nagellak laat snel los.. Nagels die stukjes kleur missen vallen bij anderen snel op en geeft een onverzorgde indruk. Vervelend, maar er is zeker iets aan te doen!

Hoe blijft het lang zitten?

Bekijk dit filmpje en jouw nagels zullen in de toekomst altijd mooi gelakt zijn!
TIP: Om je nagellak lang te behouden, is het nodig om met een base coat te beginnen. Breng daarna een laag nagellak aan, wacht 15 minuten en breng dan nog een laag aan. Als je veel bent uitgeschoten kun je met een nagellak remover pen die plekjes weghalen. Als laatste kun je ook eventueel een nagelolie rond je nagels smeren.

De beste manier om nagellak aan te brengen

Video Credit: Mattania

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er is al 1 reactie geplaatst

piracetam

9 jaar geleden

Wees zuinig met nagellak-remover Wat advertenties ook mogen suggereren, nagellakken bevatten meestal allemaal dezelfde chemische ingrediënten. Ze maken de nagel in zoverre sterker dat het laklaagje de nagel enigszins beschermt. Bij het gebruik van nagellak moet u verschillende lagen over elkaar aanbrengen in plaats van één dikke laag ineens. Gebruik zo min mogelijk nagellak-remover; het kan de nagel zachter en droger maken. Het is beter om daar waar de nagellak heeft losgelaten, nieuwe nagellak aan te brengen over de oude heen. Het geheel verwijderen van de lak, moet zo lang mogelijk worden uitgesteld.

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!