Manarola in Italië – Laat je onderdompelen in romantiek

Manarola in Italië – Laat je onderdompelen in romantiek

Een vakantie met je partner aan het plannen?

Kleurrijke huisjes op een klif, heerlijke wijn en een prachtig uitzicht over de Adriatische Zee. Manarola. Een idyllisch plaatsje in Italië. Je wordt verliefd op de romantische sfeer van het dorp. Een perfecte reis voor tortelduifjes.

Credit: FlickrMGreer

Een vakantie met je partner aan het plannen? Aan Manarola zijn alleen pluspunten verbonden: prachtig uitzicht, heerlijk weer en één en al romantiek. Oh ja en de plaatselijke wijn Sciacchetra is ook een aanrader.

Genieten in  Manarola

Manarola is één van de vijf dorpen van de Cinque Terre in Italië. Zodra je het dorpje inrijdt, groeten de vrolijke huizen je al vanaf een afstand. Rood, geel, blauw en wit sieren de straten van Manarola. Smalle straatjes zijn kenmerkend voor Italië en zijn pittoreske en lieflijke uitstraling. De inwoners leven vooral van de visserij en wijnproductie. Wat positief is: restaurantjes waarbij je net gevangen vis eet met lokale wijn. Genieten, toch?

Het pad der liefde

Hand in hand wandelen over het pad tussen Manarola en Riomaggiore wordt Via dell’Amore, liefdespad, genoemd. Maar zoals we allemaal weten, is de weg van de liefde niet altijd even makkelijk. Zo ook dit pad niet met zijn grote hoogten, diepe dalen en veel rotsen. Maar het uitzicht op de zee en de omgeving zijn het dubbel en dwars waard. Waar je naartoe loopt? Ontdek dat zelf!

[gallery link="none" columns="2" ids="50545,50546"] [gallery link="none" columns="2" ids="50547,50548"]

Credit: Tumblr / Media-cache / Amazing-snaps / Amazing-snaps 

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!