Alles wat je moet weten over rode lippen

Alles wat je moet weten over rode lippen

De zomer komt eraan en dat betekent dat je jouw lippen mag laten zien!

Rood staat sexy en verleidelijk, maar zorgt ook voor de gewilde klassieke look. Rode lippenstift is echter niet zonder risico's, de kans op blunders is enorm. Denk aan uitgelopen randjes of een kleur die niet bij je huidskleur past. Wij gingen daarom op rode-lippenstift-onderzoek uit.

Rode lippenstift heeft de gave om een kleurloze outfit en een verder make-uploos gezicht een flinke boost te geven.

Functies van rood

Rode lippen zijn niet alleen conform de laatste mode, ze hebben ook een andere functie. Ze worden namelijk gezien als een teken van sensualiteit. Volle, rode lippen doen de mens onbewust denken aan seksuele opwinding en roepen de associatie op met schaamlippen.

Verschillende kleuren rood

Rode lippenstift is rode lippenstift, zou je denken. Niets is minder waar. Er zijn héél veel verschillende kleuren rood. Het verschilt per persoon welke kleur rood wel of niet staat. Grof genomen zijn er twee huidtinten: koel en warm.

Mensen met een koele huidtint zijn bleker, verbranden snel en hun huid heeft een roze ondertoon. Heb jij een koele huidtint? Kies dan voor rood met een blauwe ondertoon of roze-, kersen- of donkerrood. Warme huidtinten zijn donkerder en hebben een gele ondertoon. Bij deze huidtint staat lippenstift in oranje-, goud-, tomaten- of bruinrood het best.

WELKE LIPPENSTIFT? 

Wij zijn helemaal fan van de lippenstift van Estée Lauder. Deze blijft lang zitten en geeft jouw die sexy look! Bekijk snel onderstaand filmpje en ga voor dé ultieme verleiding! 

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

14 februari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!