4 handige en makkelijke haartutorials voor vlechten

4 handige en makkelijke haartutorials voor vlechten

Vlechten zijn en blijven hot en kun je naar elke gelegenheid dragen!

Vlechten zijn en blijven hot! Jaar in jaar uit zien we ze op de catwalk, modeblogs en op straat voorbij komen. Het makkelijke van een vlecht in je haar is dat je het naar iedere gelegenheid kunt dragen, naar een chique gala, naar het strand of naar je werk.

Zelfs als je last hebt van een bad hair day is een vlecht de ideale manier om je haar er weer tip top uit te laten zien! Wij hebben daarom een paar handige vlecht-tutorials voor je gespot!

Milkbraid

De milkbraid is echt helemaal in anno 2013. Maar deze vlecht is niet nieuw, want een paar honderd jaar geleden droegen de Nederlandse melkmeisjes deze vlecht ook al. Vandaar de naam milk braid of Dutch crown braid! Celebs kunnen in ieder geval geen genoeg krijgen van deze eeuwenoude Nederlandse trend. De Olsen twins, Siena Miller en Scarlett Johansson en vele andere sterren zijn fan. Ook op de catwalk bij Valentino, Chanel en Moschino zijn de melkmeisjes vlechten gespot! Benieuwd hoe je zelf heel makkelijk zo'n melkmeisjes vlecht kan creëren? Bekijk dan de tutorial hier onder.

TIP: Vlecht de vlecht wat losser en laat er een paar plukjes uitsteken voor een nonchalante, bohemian look!

Visgraatvlecht

Ook een toffe vlechttechniek is de visgraatvlecht. Deze visgraatvlecht-trend zien we ook overal langs komen op straat en op de catwalk. Ook diverse celebs zijn al gespot met de visgraatvlecht! Zelf een visgraatvlecht maken? Bekijk dan het filmpje hier onder!

Invlecht

De invlecht is inmiddels een beetje old-fashioned. Maar onlangs spotte we Twilight-ster Kristen Stewart met een echt, te gekke hairdo! Wil je ook zo'n gave hairdo? Kijk dan de tutorial hier onder!

 

Watervalvlecht

Nieuw is deze zogenaamde 'watervalvlecht' voor menig fashionista al niet meer maar wij vonden het toch tijd worden dat iedereen er kennis mee maakt! Doordat je lokken door de vlecht vallen krijg je een 'waterval' effect.

 

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

14 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!