Slapen achter de tralies in The Lodge Vilvoorde

Slapen achter de tralies in The Lodge Vilvoorde

Het gebouw was vroeger een verbeteringsgesticht, kazerne en gevangenis. Er komen gasten van over heel de wereld overnachten. Slapen achter de tralies in The Lodge Vilvoorde!

Lekker een weekendje weg naar België! Het is niet ver rijden maar je kunt er toch lekker tussenuit. In het Belgische Vilvoorde kun je namelijk letterlijk achter de tralies slapen. The Lodge is een uniek designhotel met verschillende kamers en elke kamer heeft zijn eigen sfeer.

The Lodge Vilvoorde

Elke kamer heeft een eigen aparte sfeer door de verschillende kamers van de oude gevangenis. De ene kamer was vroeger een cel en de huidige ontbijtzaal en bar was vroeger de eetzaal voor de gevangenen. Door middel van afbeeldingen, kleurgebruik en accenten benadrukt het hotel thema’s van hoe het vroeger was.

De kamers hebben veel luxe, waaronder mooie badkamers en een eigen flatscreen-tv. De ontbijtzaal en bar met rode bakstenen zijn origineel gebleven en is een geweldig mooie zaal geworden.

[gallery link="none" columns="2" ids="58321,58322,58323,58324"]

Photo Credit: thelodgevilvoorde

Wat is er te doen?

Vilvoorde

Vilvoorde is een rustig stadje aan de rand van Brussel. Je kunt er heerlijk ontspannen! Paarden spelen een belangrijke rol in dit stadje. Vroeger verhandelden paardenkoopmannen en -kwekers hun goederen daar en werd er veel paardenvlees gegeten. Gerechten met paardenvlees zijn nog steeds te vinden op menu’s in Vilvoorde.

Brussel

Brussel ligt om de hoek, het is nog geen half uur rijden. Bezoek de musea zoals het Margritte Museum of het artistieke BOZAR, het paleis voor de Schone Kunsten. In de museumwijk van Brussel vind je culturele instellingen, parken, tuinen, trendy shops, bars en restaurants. Er is genoeg te doen en je kunt er ook heel leuk shoppen!

Heerlijk ontspannen in een oude gevangenis in België! Dat is weer eens wat anders. Het is ook erg leuk om als cadeau te geven aan je vriend/man of vriendin.

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!