The Book Café in Singapore - Als je écht van boeken houdt

The Book Café in Singapore - Als je écht van boeken houdt

In The Book Café kun je wel heel bijzondere boeken en tijdschriften lezen.

In Singapore zijn ze ons een stapje voor; een combinatie van perfecte koffie en bijzondere boeken in een relaxte ruimte.. Dat klinkt toch als muziek in je oren? Bij The Book Café puilen de boeken uit de kasten en de koffie aroma staat centraal.. Een ding is zeker, een goed boek lezen gaat je het beste af onder het genot van een perfect kopje koffie!

Photo Credit:  farm8.staticflickr

Lezen, lezen, lezenHet zijn boeken die je normaal gesproken nooit zou kopen of waarvan je niet eens wist dat deze bestonden. Ideaal voor een nieuwe dosis inspiratie!

The-Book-Cafe

Credit: thebookcafe.com

The Book Café in Singapore

Geloof het of niet, koffiesmaken vertellen super veel over wie we zijn en over onze karaktereigenschappen. Drink je graag espresso? Dan ben je vriendelijk en kun je je goed aanpassen! Meer van de macchiatto? Dan ben je een traditioneel type, vaak op de achtergrond en heb je een hekel aan schuim snorren. Wat zegt jouw favoriete koffie?

Veel cafés maken tegenwoordig een persoonlijke smaak analyse op het gebied van koffie. The Book Cafe heeft er ook een! Heb je altijd al willen weten waarom je precies deze smaak lekker vindt?

Naast de meest fantastische kopjes koffie kun je er trouwens ook heerlijk eten!

what-coffee-says-about-you

Photo Credit: dailyinfographic.com

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!