Verstop je niet achter make-up - Je bent mooi zoals je bent

Verstop je niet achter make-up - Je bent mooi zoals je bent

Een ernstige vorm van acne en vitiligo, een aandoening waarbij je huid met pigmentafwijkingen te kampen heeft, daar kampen de vrouwen mee.

Kleine oneffenheden, grote poriën, pukkeltjes: iedere vrouw heeft wel wat te klagen over haar uiterlijk. Natuurlijk helpt make-up je om je zelfverzekerder te voelen, maar kijk eens naar Cassandra en Cheri. Deze twee inspirerende vrouwen halen hun make-up eraf en laten hun huidaandoeningen zien. Eerlijk, die zijn waarschijnlijk erger dan die van jou, toch?

Verstop je niet achter make-up

Cosmeticabedrijf Deremablend maakte video's van de twee vrouwen voor hun campagne Camo Confessions. Cassandra lijdt bijvoorbeeld aan acne, maar dat weerhield haar er niet van om model te worden. Op de middelbare school was zij het mikpunt van pesterijen en gebruikte ze lagen make-up om haar huis te bedekken. Nu dient make-up om te laten zien wie zij als persoon is.

Je bent mooi zoals je bent

Laten zien wie je echt bent. Cheri gebruikt make-up zodat mensen naar haar kijken en niet naar huidaandoening. Onthou: mooi word je niet, dan ben je al!

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!