3 natuurlijke producten voor glanzend haar

3 natuurlijke producten voor glanzend haar

Wie wil er nou niet meer glans en voller haar? Ben je het helemaal zat dat jouw haar plat langs jouw hoofd valt en dat jouw staartje zo klein is? Je wil toch ook een grote bos met glanzend haar! Dat kun je krijgen door 3 natuurlijke producten te gebruiken: bier, ei en zout.

Photo Credit: alohaswimwithme

Het is in iedere supermarkt te koop en het is ook helemaal niet duur. Daar houden wij van! 3 natuurlijke producten voor glanzend haar.

3 natuurlijke producten voor glanzend haar

1. Zout

En dan nog een product uit jouw keuken: zout! Je kunt een eigen zoutspray maken, wat heel goedkoop is. Zout maakt jouw haar stug, wat je misschien in de zomer op vakantie ook wel merkt. Het geeft je ook een beachy look. Door een goede serum of vitamine E olie toe te voegen, krijgt jouw haar een mooie glans. Maak het zelf:

Dit heb je nodig

  • Een sprayflacon
  • Water
  • Zout
  • Vitamine E olie of voedende serum
  • Eventuele geurolie

Doe het zo

Vul je flacon met lauw water en voeg hierbij 3 eetlepels zout. Als een kleine flacon hebt, dan moet je er minder in doen. Het is goed voor je haar als je een serum of olie toevoegt omdat zout jouw haar zo stug maakt. Je kunt bij de drogist capsules met vitamine E kopen. Als je die toevoegt dan moet je er 3 toevoegen aan het water met zout. En als laatste voeg je nog drie druppels geurende olie toe. Schud het goed door elkaar en klaar is Kees!

Mascha van Beautygloss heeft ook hier een filmpje over gemaakt. Heel handig om het te bekijken. Zij gebruikt wel andere producten en sommige laat ze achterwege. Wij raden het zeker aan om een serum of iets dergelijks te gebruiken. Watch and learn. 

Video Credit: Beautygloss

2. Ei

Naast bier kun je ook eieren gebruiken om jouw haar meer glans te geven en voller te maken! Net als bier spoel je jouw haar met een geklutst ei. Je was jouw haar gewoon eerst met shampoo maar gebruikt daarna geen conditioner. Daarna smeer je het ei erin en spoel je het uit met warm water.

Doe je dit niet dan gaat jouw haar heel erg stinken! In eieren zitten namelijk veel proteïnen wat jouw haar steviger maakt waardoor het dus meer glans krijgt.

3. Bier

Misschien heb je dit wel eerder gehoord: maak jouw haar dikker en geef het meer glans door middel van bier. Het doet wonderen met jouw haar en het lijkt na gebruik wel twee keer zo vol. Het is ook heel eenvoudig te gebruiken en jouw haar ruikt ook helemaal niet meer naar bier als het weer droog is. Beautygloss heeft deze methode ook gebruikt en legt precies uit hoe het moet:

Video Credit: Beautygloss

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

02 april 2014

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!